Mooie rvs buitenlamp gekocht

Mooie rvs buitenlamp gekocht. Lamp pasten toevallig precies op de gaten/plek van de oude lamp.

Mooie lampjes ontvangen, doen het goed

Snelle bezorging, netjes ingepakt. Goede service.

Informatie over verzending gegeven en zeer snel geleverd.

Informatie over verzending gegeven en zeer snel geleverd.

Prima buitenlampen, maar spotjes moeilijk erin te krijgen!

Mooie buitenkansjes. Spotjes erin krijgen was moeilijk! Zijn er spotjes met langere ‘pinnetjes’?

perfect

snelle levering en goede kwaliteit lamp

Perfect ! Goede levering duidelijke bestelsite.

Heel goed.

Kon niet beter. Dik tevreden.

Super snelle service!

Voor de tweede keer iets besteld in deze online shop, Altijd veel keus, goede uitleg en een snelle service!

Supersnel

Had het s avonds pas besteld en s morgens had ik mijn bestelling al vind het snel omdat ik in België woon en het normaal 2 dagen duurt als ik iets bestel dus maar buiten zo een snelle service ook goed verpakt dus zou zeggen doe zo voort

Levering boven verwachting snel en kwaliteitsproduct

Snel maar helaas

De sensoren werken niet waar je het pijltje op zet helaas

Niet zo

Wij zijn met vakantie gegaan en ontdekken dat een lampje het niet doet, heel jammer. Verder zijn de lampjes heel mooi.

top geen klachten snelle levering

top geen klachten snelle levering

Mooie lamp met voldoende licht.

Prima lamp,ziet perfect uit in onze tuin. Blij mee.

Nog niks ontvangen dus.

Duurt langer dan verwacht, verder niet zo erg.maar dan moet je het niet aangeven

Zijn goed bereikbaar, ook per telefoon. De lamp keurig een dag later in huis. Goed verpakt. Mooie kwaliteit

Zeer goede ervaring

zeer snelle levering

de levering van Buitenverlichtingzaak was snel , maar Postnl maakt er een rommeltje van .

Correcte afhandeling en snelle levering.

Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen.

Lastig te monteren ivm onduidelijke instructie

Verzending en snelheid van levering was goed. De gebruiksaanwijzing was superonduidelijk, dit betreft zowel het uit elkaar halen van de lamp, hoe aan te sluiten, als hoe de lamp bevestigd moest worden. Het afstelmechaniekje ziet er zwak uit.

Lamp aangesloten maar doet het niet

Ik heb de lamp aangesloten maar hij werkt niet, ik ga hem retour sturen in de hoop dat ik een andere lamp krijg die het wel doet.

naar mijn wens en snel thuis bezorgd

bestelde buitenverlichting is naar wens en voldoet naar wens

Bestellen verliep vlot, levering was snel, product is volgens verwachting.

Teleurstellend

Het product wordt omschreven als duurzaam van glas en RVS. Echter het RVS blijk glimmend plastic te zijn. Ik wilde een lampje van 15 jaar oud van wel de juiste kwaliteit vervangen is dus niet gelukt.

Alles goed en wel verlopen

Pakjes niet beschadigd en snelle levering en zeker genoeg lampjes

Winkler Prinsstraat 16

9403 AZ Assen