Mooie lampen,die later in mijn nieuwe tuin mooi zullen uitkomen

Snelle levering van 2 lampen,waardoor ik er nog 2 heb besteld om in Maart mooi het geheel in mijn nieuw aangelegde tuin de finisch in touch zullen zijn.

Perfecte service

Meerdere buitenlampen gekocht en een lamp werkte niet goed. Gebeld, en gelijk werd door de klantenservice een oplossing geboden.

Was goed

Is goed ziet er goed uit en netjes verstuurd. Te vrede.

Mij is een heel slecht product geleverd.

Ik heb drie buiten lantaarns op solar energy met LED verlichting besteld, en snel ontvangen. Alle drie de lantaarns werken niet, helaas.

Snel geleverd. Helaas moeten constateren dat het een retour apparaat is. Ben ik altijd huiverig voor

Helaas beschadigde doos. Geeft mij nooit een goed gevoel.

Snelle levering en aardige medewerkers

Snelle levering en aardige medewerkers.

Goede kwaliteit

Vlotte service

snel en alles naar wens

snel geleverd en goed verpakt alles aanwezig

Geweldig! Snel en goed.

Lamp besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Voorbeeld voor andere webshops.

Goed geven wijnig licht.

top

super snelle levering, produkt ziet er zelfde uit als op de foto

De lampen zijn prima

De lampen zijn prima en mooi alleen de levering was rommelig, alle dozen in de bus waren omgevallen en moest dus ons pakket zoeken tussen de andere dozen, gelukkig niets kapot.

Een snelle correcte levering

De Madison lamp voldoet geheel aan onze verwachtingen

Artikelen goed bezorging, zeer slecht

Ik woon op de tweede verdieping, dat zijn 4 kleine trappen. De bezorger zette het op de trap en wilde het niet boven brengen, ieder ander transport bedrijf brengt het netjes boven. Ik zit met een gebroken rug en ik heb dat ook aangegeven maar dat maakte geen indruk. Voor jullie beter een ander transport bedrijf te kiezen, over dit bedrijf zijn veel klachten.

Geleverde producten was er een probleem mee maar werd direct opgelost zonder veel heisa - gewoon top service

Snelle service en levering

Buitenlantaarns besteld met snelle levering. Alleen de kwaliteit van de lantaarns laat te wensen over. Aluminium palen zijn van goede kwaliteit. Alleen de glazen raampjes met glas in lood zijn van zeer slechte kwaliteit. Raampjes bij het uitpakken waren al helemaal ingedeukt in de midden. Mag eigenlijk niet gebeuren om zoiets te durven leveren voor een prijs van 300 euro voor 2 buitenlantaarns. Maar kan ook niet anders Made in China. Ik zou me schamen om zoiets te durven leveren. Hoop dat de ingedeukt raampjes geen water zullen doorlaten bij regen anders zal ik genoodzaakt zijn om verdere stappen te ondernemen.

What you see is what you get

Zie boven

Netjes

Mijn lamp besteld met een fatsoenlijke prijs en snelle levering.

Prima geregeld, netjes en op tijd.

Netjes, conform hoe het beloofd is!

de lamp voldoet aan onze verwachtingen

de prijs voldoet helemaal aan het product

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Snel ontvangen! Erg mooie lamp. moet nog alleen opgehangen worden.

Werkt niet volgens de beschrijving.

Krijg de lamp niet geregeld met mijn gsm en volgens de beschrijving zou dat wel moeten kunnen met een app. Maar die app van de QR code heeft het alleen maar over een camera en in mijn buitenlamp zit geen camera.

Netjes verpakt en snelle levering

Winkler Prinsstraat 16

9403 AZ Assen