Snelle levering en goed product

De bestelde breedte straler is snel geleverd en geeft het gewenste licht. Had graag een groter bereik van de sensor gehad, maar max 12 meer was enkel terug te vinden

levering was slecht

Lamp zelf kan ik nog niet beoordelen want heb hem cadeau gegeven en hij moet nog opgehangen worden. maar de levering via DPD was slecht. Pakket is op de stoep voor de deur gelegd midden in het zicht. Lag daar uren onbeheerd en had makkelijk gestolen kunnen worden. Woon aan een drukke weg. Ik adviseer u een andere bezorgdienst te gebruiken. Een uur van te voren hoor je pas het tijdvak waarin ze bezorgen eerder is die informatie niet beschikbaar waardoor je ook niks kan regelen qua werk of thuis zijn. Ter info, ik had DPD geen toestemming gegeven om het pakket neer te zetten.

Voordelig en een goede service

Snelle levering. Helaas was 1 van de tuinlamp defect. De klantenservice reageerde hierop door direct een nieuwe lamp te sturen.

Goedkopp en snel!

Heel veel keuze en fijne prijsjes. Heel tevreden!

snel en goede site

Nog steeds geen levering

Levering zou vandaag tussen 18u en 19u plaatsvinden. Nu 20u15 en nog geen goederen geleverd. Waar is mijn reeds betaalde bestelling?

Fijn geholpen

Vragen over het product werden via telefoon duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Luxform 12 volt tuinspot set werd snel geleverd.

Afwachten

Besteld op vrijdag 12 juni vooropgestelde levering dag nadien. Geen idee wanneer de levering zal toekomen , niets gekregen of vernomen maar wel de vraag om een enquête in te vullen ? Vreemd wel .

Ik mis de alleen de communicatie dat de zending was vertrokken met een trace nummer

Perfect.

Alles liep volgens afspraak.

Branden perfect, en zijn heel mooi, en van goede kwaliteit.

Uitstekende service

Ik had per ongeluk twee keer dezelfde lamp besteld. Een mailtje was voldoende. De order werd meteen aangepast en het teveel betaalde bedrag werd teruggeboekt.

Het pakket zou zaterdag worden geleverd maar werd pas op dinsdag gebracht.

Op donderdag een bestelling gedaan waarbij stond dat als voor vrijdag 16:00 besteld zou worden het pakket op zaterdag geleverd wordt. Helaas niet zo gegaan. Een domper. Omdat wij dinsdag niet de gehele dag thuis waren bij DPD het verzoek gedaan om het pakket in onze pakketbus te doen (onder de brievenbus). Helaas werd er aangebeld en voordat we aan de deur waren is het pakket vanaf hoogte op de grond gezet. Niet netjes Het bedrijf kwam zelf met de vraag om e.en beoordeling. Om de beoordeling te kunnen verzenden moet ik mijn gegevens vrijwillig verplicht invullen. Dat is vreemd. Bij deze vul ik mijn gegevens dus alleen in om mijn ongenoegen te delen met anderen. Ik verzoek al mijn gegevens te verwijderen en verbied u om mijn gegevens te gebruiken, verkopen of op andere manier te gebruiken.

Ik heb helaas nog geen lampjes binnen

DPD heeft de tuin lampen nog niet afgeleverd.

Prima snelle en juiste levering

De geleverde LED lamp zou van een betere en meer duidelijke gebruiks en -installatiehandleiding voorzien kunnen worden

Snelle levering helemaal volgens bestelling. Voldoet aan de verwachtingen. Als de solar lampjes goed blijven branden hebben we een goede koop gedaan!

Prima bedrijf

Snelle levering, netjes verpakt. Achteraf betalen mogelijk. Dezelfde lamp was bij bol.com veel duurder.

Netjes en snel geholpen en geleverd. Top gewoon

Netjes en snel geholpen en geleverd. Top gedaan. Ga zo door.

Duidelijke site

De artikelen zijn snel te vinden op de site en de levering is snel, ondanks deze COVI-19 periode.

Snel en goed produkt

Is goed

Goede ervaring snel en goed verpakt geleverd

netjes op tijd geleverd en mooie kwaliteit van de lamp

Snelle en correcte levering

Ik kreeg waar voor mijn geld

Helaas slechte ervaring

Verlichting besteld en betaald al bijna 4 weken geleden. Uiteraard alle begrip voor huidige situatie en begrip op langere levertijd. Helaas tot nu toe geen lampen en kunnen geen contact krijgen met het bedrijf.

Winkler Prinsstraat 16

9403 AZ Assen