Super goede service

Ik kreeg een email dat het niet gelukt was om mijn pakketje met de bezorgdienst mee te geven. Toen hebben ze hem met een andere dienst meegegeven dat hij toch nog de volgende dag zou komen, maar dan in de avond. Helemaal top!

Top, super snel!

Zo een snelle levering gisteren besteld vandaag in huis! Top!

Snel en goed

Goede prijzen en snelle levering

Vlot en betrouwbaar!

Altijd supersnel in huis, mooi verpakt duidelijke communicatie!

Maat tabel kniebeschermers klopt niet

Ik heb knie beschermers bij jullie besteld. Volgens de maattabel zou de omvang XL net aan passen dus dat is top want deze horen strak te zitten. Nu valt de XL maat zo groot dat ik later een M heb besteld. Deze M gaat niet eens over de enkels zo klein als hij is. Ik heb nu een L besteld. Ondertussen €12 verzendkosten betaald en €4 retour kosten. Echt zo zonde ven het geld maar ook de tijd die het kost. Heel vervelend allemaal.

Pakketje goed ontvangen, en lekker op tijd!

Snel en goed

Snelle levering en kwaliteit van het product is naar wens

Bestelling is snel

Bestelling is er snel Volgende dag direct in huis

Teleurstellend

Ik heb tot 2x toe een bestelling gedaan en allebei zijn de zendingen "kwijtgeraakt" of er was iets anders mis gegaan. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Helaas na meer dan bijna 10 jaar bestellen bij deze shop toch op zoek naar een andere webwinkel.

Genoeg keuze tussen leuke ballen

Makkelijk en goedkoop

Makkelijk te bestellen en voor een mooie prijs, lijkend dat er wordt meegegaan in lopende acties elders waardoor het aantrekkelijk is om wat extra’s te bestellen bij deze mooie shop!

Snelle, goede service

Snelle, goede service

Snelle levering, keurig verpakt

Scherpe prijzen, snelle levering, keurig verpakt en prima communicatie!

Uitstekende Shop

Bestelling uitermate snel geleverd. Goede kwaliteit. Correct.

Bal was hard opgepompt en rek er helemaal uit

Bal besteld van hummel. We kregen hem aangeleverd na een paar dagen maar de bal was zo hard opgepompt in de doos dat hij op knappen stond. Snel lucht eruit gehaald maar de bal was al uitgerekt. Helaas lijkt de bal daardoor ook nog een maat groter. Jammer waarom zo hard opgepompt. Proberen mee te spelen maar te groot en niet meer fijn om mee te spelen. Nu maar via een andere site een bal bestellen.

Duidelijke website en snelle levering

De website is heel duidelijk en na in de avond besteld te hebben hadden we de volgende dag de bestelling al in huis.

Nette shop! Overzichtelijk. Voor ieder wat wils

Al tijden bestellen we hier onze sportartikelen. Past iets niet, dan wordt dit netjes en vlot opgelost. Veel keus in soort, kleur en maat, een Fijne winkel.

Goede snelle levering

Betaalbaar!

Makkelijke website, overzichtelijk, met producten voor elke beurs. Snelle levering, makkelijk terug te sturen. Betaling achteraf mogelijk. Kortom, niks op aan merken.

Goed service!

Fijne producten en goede klantenservice. Er was iets mis gegaan qua verzenden. Dit is direct opgelost dmv een avondzending te regelen en mij per e-mail hierover te informeren. Erg fijn.

Prettige webshop en een uitstekende klantenservice!

Recent een grote hoeveelheid handballen besteld. Vanaf onze kant was er wat misgegaan met het doorgeven van de bestelling en moest er het eea teruggestuurd worden. De klantenservice was gemakkelijk te bereiken en heel behulpzaam en vriendelijk! Zonder gedoe is het uiteindelijk opgelost. Heel fijn!

Snelle verzending maar ook snelle verwerking van een retour

De bestelling was snel geleverd, dagje langer maar was door postbedrijf. Retour is ook snel verwerkt. Daaruit blijkt ook de service!

Ze proberen alles op alles te zetten om je produkt op tijd te leveren. Als er iets onverhoopt toch later komt mailen ze je

Super goed en snel

Super goede service en binnen 1 dag binnen super fijne handbal kleren

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports