goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie; t bestelde goed was niet op voorraad. Netjes terugkoppeling dat de levering iets op zich liet wachten. Verder mooi en degelijk verpakt! Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, makkelijk telefonisch contact, soepel met retourneren

Vaker acties gratis verzenden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website Snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service. Ivm vreemde huisnummerring was probleem met levering te verwachten, na telefonisch contact is direct een oplossing bedacht.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Laatst gevraagd een bedrukt item binnen 2 dgn te versturen ipv de vastgestelde 3 dgn. Dit ivm een Clinic van mijn dochter met Lois Abbingh. Het item was zeer ruim op tijd. Compliment waardig!

Tussentijds een berichtje dat iets eerder of later komt zou fijn zijn. Echter, het resultaat zal niet veranderen en wie klaagt er nu als iets toch eerder dan gedacht geleverd wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In eerste instantie zou mijn bestelling een dag na kerst aankomen. Hiervan was ik op de hoogte. Ik was dan ook aangenaam verrast dat mijn bestelling toch voor de kerst binnen was en daardoor ook een blije dochter met kerst! Bedankt daarvoor!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering, zelfs tijdens de drukke feestdagen. Een kleine verandering in de order was geen enkel probleem. Via de mail snel geregeld en helemaal goed gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super aanbiedingen, snel, gewoon goed!

goede service, goed behandeld

Ik vind het ontzettend jammer/vervelend dat jullie geen shop meer hebben. Ik vind het fijner als ze schoenen kunnen passen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Omdat een deel van mijn levering later zou komen, hebben ze op verzoek een deel al verzonden, terwijl mijn 2e deel achteraf ook al heel snel kwam!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie artikelen. Aangename medewerkers aan de telefoon.

Aantal malen gehad dat levertijd heel erg lang was. Zeker voor sinterklaas. Artikel keijt geraakt onderweg en pas heel laat na tel. bericht van mij iets gehoord. Als ik snel iets zou willen zou ik jullie niet verwittigen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De extra toevoeging met kaarten van nederlands damesteam was super!! Mijn dochter vond dat het mooiste kerstcadeau.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling snel binnen volgens afspraak.

Jammer dat er geen winkel meer is om eerst te passen . Zeker voor shirts met opdruk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks de kerstdrukte: Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Chapeau.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van de I love handbal trui. Ik had hem een dag later al in huis. Mijn dochter was ook superblij met de kaarten met handtekingen die erbij zaten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en supersnelle.levering

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports