Bal te hard en ei vormig

Ik bestelde een hummel handbal voor mijn dochter. De bal was veel te hard opgepompt. Toen ik er lucht uit liet merkte ik tijdens het stuiteren dat de bal eivormig is.

Super goede service

niet compleet

bestelling was niet compleet

Mooie spullen, netjes verpakt!

Hele nette en kwalitatief goede spullen. Mijn dochter is er heel blij mee.

Makkelijk en snel geleverd

Fijne shop met voldoende spullen

Goede kwaliteit

Mijn dochter is heel blij met de spullen en ik wil graag een korting want ik moet schoenen kopen.

Snelle levering voor een mooie prijs

Besteld en de volgende dag al binnen. Netjes, goed verpakt.

Handbalspullen gekocht volgende dag geleverd zoals beloofd. Top kwaliteit. Netjes ingepakt. Top bedrijf

Snelle levering, goede kwalitateit

Dit keer hebben we een handbal Select Futura V23 en volgens mij dochter (15) is het een heerlijke bal

Snel met verzending. Goede kwaliteit van handbalspullen.

Levering volgens afspraak

Bestellen gaat eenvoudig, levering volgens aangegeven levertijd.

Retour

Ik heb een pakket retour gestuurd maar nog geen mail van en ook me geld nog niet terug

Alles prima

Grote keuze, snel geleverd

Gewone shop prima, clubshop geduldig zijn

Clubshop is een ramp. Alles duurt erg lang voordat het er is. Ik doe een gewone bestelling en clubshop apart van elkaar omdat anders alles pas na 2 maanden komt. Korting gaat dan niet goed. Moet je achteraan bellen. Krijg je het terug gestort maar eerst zien... Gewone shop is prima, bestellen en bezorgen Is geen optie afterpay!

Snelle levering, prijs en kwaliteits verhouding, ik bestel al 6 jr bij ze.

Snelle levering. Goede kwaliteit

goede producten

Goede producten maar de levering duurt langer dan aangegeven op de website. Nadeel vind ik de verzendkosten en de retourkosten. Dat verhoogt de drempel om spullen te bestellen.

steeds meer op andere dingen gefocust en tegenwoordig ook retour kosten

niet meer positief, is een grote verzamel site geworden.

Gemakkelijk te bestellen, te betalen en zeer snelle levering.

Lekke bal gekregen

Bezorgde bal was lek. Moest €1,95 retourkosten betalen. Contact gezocht via de website of de bal ook zonder kosten geruild kon worden. Helaas geen reactie gekregen.

Snelle, goede levering

Dat wat we besteld hadden, binnen één dag in huis. Kledingstukken (broek en shirt) leken op de foto een andere kleur te hebben. Maar bij de vriendelijke klantenservice werd ons verteld dat dit alleen op de foto zo was en in het echt niet.

Levert niet zoals afgesproken

Er wordt gemeld dat een artikel de dag nadien geleverd wordt als er voor 22u besteld wordt. Dit is niet het geval. Levering 2 keer pas na 2 dagen. Als je iets niet kan waarmaken, moet je dit niet op de website zetten.

Zeer snelle service!

Dag na het bestellen alles al in huis. Retourneren gaat ook zeer vlot.

Goeie aankoop

Sport sokken van goede kwaliteit en fijn draag comfort .

Goede service, snelle afhandeling.

Fijne site om op te bestellen, goede service.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports