goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk, snel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na een telefoontje was het allemaal snel opgelost.

goede service, goed behandeld

De bezorgkosten zijn behoorlijk hoog.

goede service, goed behandeld

Ik vind persoonlijk dat je iedereen met U moet aanspreken . Ik hou absoluut niet van ge—jij en ge—jou. Voor de rest wel erg vriendelijk hoor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Schoenen waren te klein dus moesten terug. Goed advies gekregen, namelijk: bestel nieuwe in de juiste maat en stuur de verkeerde retour. Netjes mail gekregen dat de retouren binnen waren en dat de financiële afdeli g het zou gaan afhandelen. Keurig gecommuniceerd , fijn opgelost. Top

voldoende, een redelijke ervaring

Als je een naam op het T-shirt laat zetten dat dit netter gebeurt dan dat het nu is afgeleverd. Letters staan er niet gelijkmatig en recht op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi shirt, goed bedrukt. Goede bestelprocedure en prima levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig mailcontact met direct antwoord en goede service. Wordt een bedrijf persoonlijk van

nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede opvolging per mail

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positief punt als je 4 weken moet wachten. 3 x moet bellen en dat het al 3 x zou bezorgt zijn vind ik dit geen positief bedrijf. De telefonisten kunnen er niets aan doen. Die proberen het op te lossen en zijn ook vriendelijk. Maar jullie moeten wat meer vaart zetten achter de bestellingen.

Wat sneller reageren op vragen. Bestellingen die gedrukt moeten worden niet 5 tot 10 dagen. Maar zeg hoelang het duurt. Ik heb mijn dochter moeten troosten die had haar bal niet gekregen op haar verjaardag. Schandalig en dan had ik het toch op tijd besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke, goede, op tijd levering!!!

goede service, goed behandeld

Weg met de bezorgkosten. In deze tijd met zoveel webshops is het rekenen van bezorgkosten juist een reden om elders te kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op tijd geleverd, nette kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb een trainingsshirt en broekje (incl. opdruk) van het merk: Hummel voor mijn dochter gekocht. Handbalshop was niet alleen de goedkoopste. Maar ook de communicatie mbt de levering en de levering zelf was zeer goed. Ook het trainings-setje zag er top uit ! Een echte aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede service en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel ontvangen eenvoudig geruild zonder weer het volle bedrag te betalen de eerste betaling was gewoon genoeg om te ruilen. Binnen 5 dagen het juiste setje in huis. Top

Nvt

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports