voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Is snel in reageren wanneer een artikel niet direct leverbaar is. Bied alternatieven aan.

Kunnen er vaker aanbiedingen komen ipv alleen op dinsdag. Dat is onze training avond overdag kan ik niet op internet kijken en kan daardoor niet kijken. Hierdoor loop iok vaak leuke aanbiedingen mis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering duidelijke site

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit spullen. Vriendelijk.

Sneller bezorgen en duidelijker aangeven dat het lang duurt. (ik moest 22 werkdagen wachten in plaats van 5/10)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte kwaliteit

Het pakket was er eerder dan de mail dat het onderweg was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering. Grandioos!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

terzakekundige en vriendelijke telefonische afhandeling van vragen en afspraken, top!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Mooie schoenen.Top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en grote collectie

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering en de goede producten op voorraad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb afgelopen week het officieel thuistenue van de dames besteld, en toen kon het niet op tijd bedrukt worden, omdat de dochter het graag woensdag in Eindhoven aan wilde hebben. Heb met hun gebeld en een oplossing gezocht, het zou later bedrukt worden, helemaal goed geregeld. Later kreeg ik een berichtje dat het de volgende dag thuis zou komen met bedrukking!! Echt helemaal super

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb mijn spullen na 2 weken nog steeds niet ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en tevredenstellende oplossing bij probleem, levering snel bij artikel op vooraad

snellere communicatie, bij langer levertijd even vragen of rest order niet vooraf moet gelevert worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- goed contact met de klant (in de vorm van doorgeven wanneer er vertraging is en bestel status) - goede kwaliteit van de producten - nette website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering, dus service

Een beetje vreemd was wel, dat ik het pakket al binnen had en veel later op die dag een link kreeg voor wat betreft aflevering door DHL.

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports