Pluspunten

Had witte bal besteld, kreeg een licht blauwe, maar zoon vond die ook heel mooi

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en veel verschillende optie's kwa producten die verkocht worden.

Het zou misschien een goede zijn als jullie shirts gaan verkopen van meiden uit het nederlands team die bij een hoge club spelen. Denk hierbij aan Nycke Groot die bij gyor speelt. Jullie hebben al Polman maar andere spelers misschien ook een goede optie?!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service!!! Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, goede producten

Verzendkosten zijn duur, ik had voor iets meer dan €60,- besteld en daar kwam ook nog €5,- verzendkosten bovenop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment & snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit makkelijk te bestellen goeie prijs-kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super! Op dinsdag zijn er leuke acties, welke zeker de moeite waard zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handbalshop.nl denkt actief met je mee. Ze namen zelf contact op dat de bestelde schoenen (iets) later leverbaar waren en kwamen met een prima alternatief. Plus een bundel sportsokken! Ook eerdere bestellingen verliepen altijd vlekkeloos. En belangrijk....de laagste prijzen (nee, ik werk er niet :) )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke product informatie goede kwaliteit. Veilige levering

Weinig info over het pakket als dit wordt samengesteld... had een item dat 5-10 werkdagen levertijd had maar had zelf geen idee wanneer het pakket zou af zijn en verzonden zou worden... eventueel deze items apart verzenden??

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt in doos.

Beloof wat je na komt! op de site staat vandaag besteld i smorgen in huis klopt niet. Voorraad kan beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering, leuk cadeau in de doos :) Ik bestelde een paar sportschoenen in de opruiming en werd toch verrast met 4 paar gratis Hummel sokken in de doos!

Orderbevestiging kwam met een vertraging van 2 uur binnen, mogelijk veroorzaakt voor bestelling op zondagochtend om 7 uur? Maar werd netjes gereageerd op email en alles is correct afgehandeld. TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en afwikkeling van de bestelling. Ook het omruilen van het product verliep vlot en zonder problemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

TOP! 2 shirts besteld met naam en cijfers opdruk en binnen 2 dagen in huis. De shirts waren top en super bedrukt precies hoe ik het wou! Ga hier zeker vaker bestellen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig retour verwerkt en nieuw product gestuurd

Levertijden zijn niet marktconform

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en gemakkelijk bestellen

Levertijden kunne wat korter

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Specialisatie

Uitgebreidere voorraad in de winkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en levering

Hoge verzendkosten

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports