goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geeft goed aan als er vertraging is ban bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

good communication. even my delivery was postponed a bit, I was informed on time and given options in case im not satisfied. thanks for your communication, good delivery and good packaging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit handbal handdoek. Kreeg telefoontje van hun dat levering langer duurde en verjaardag niet zal halen kwamen hun met andere oplossing. Ze denken met je mee. Echt top

Geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering uitgebreid assortiment aan goede prijzen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kan naam en nummer invoeren shirts goede kwaliteit

ik dacht dat het sneller geleverd zou worden, daar wat problemen mee. kreeg geen volgmail binnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede telefonische service. Veel voorradig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedrijf met een grote keuze in handbalartikelen. Snelle service en bijna alle producten in voorraad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Denken met je mee, enorm assortiment

Probeer je telefonische bereikbaarheid te verruimen naar 21.00uur zodat we ook in de avind kunnen bellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering ,aardige mensen aan de telefoon, jullie doen nooit moeilijk over terugzenden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

1, Snellere levering 2, Artikelen die op voorraad zijn alvast verzenden 3, Communicatie omtrent status bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, vriendelijke telefonistes, snelle levering, veel keuzemogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service, niet goed geld te terug, veel te krijgen, ik koop eigelijk bijna alles bij jullie voor mijn kinderen die allebei handballen.

heb ik eigelijk niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De enige echte leverancier van al uw sportartikelen, met name de klantenservice is subliem!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering + goede aanbiedingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere communicatie. Schoenen besteld en al meteen leverdatum (1 maand) gecommuniceerd. Werden keurig netjes op tijd geleverd. Met gratis sokken

Was wel beter geweest als dit al voor de betaling was gecommuniceerd. Nu kreeg ik de melding toen ik betaald had.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en service. Ben echt enorm blij met de mooie duurzame producten.

Geen enkele

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne webshop. Bestel hier al jaren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke mobiele website. Bestellen was makkelijk. Leuke dinsdagaanbiedingen.

Snellere levering of betere communicatie over je bestelling. Leverdatum staat wel aangegeven, maar toch....

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports