voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan de telefoon zijn ze altijd even behulpzaam !!

Jammer dat ik 2 weken moet wachten omdat 1 artikel van de 6 niet leverbaar was. Laat dit dan even weten... Nadeel bij iets omruilen, je het nieuwe artikel opnieuw moet bestellen en weer bezorgkosten moet betalen, zo wordt het wel duur!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en heel persoonlijke service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en prima communicatie. Denken mee in mogelijkheden.

Voor nu zou ik het echt niet weten. Vind het een prima bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke, behulpzame klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service

geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levering

Valbroekjes

maatindicatie maat 128-140 is echt een ruime 140

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. gebruiksvriendelijke website. aanbod.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de levering is zeer snel en correct.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Men informeerde mij direct toen bleek dat de levertijd zou uitlopen. Het bestelde shirt is alsnog perfect op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kleding, mooie opdruk van de club

er staat in de bevestigingsmail dat je een mail krijgt zodra de bestelling is verzonden, deze mail heb ik niet gehad en dus had ik een pakketje gemist via de post, dat was jammer.

Verzendkosten weg

slechter dan verwacht

Rood en blauw shirt besteld echter Rode en witte toegestuurd gekregen. Niet goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima site, uitgebreid assortiment.

De maatvoering op website vermelden aangaande de knie omtrek versus de te gebruiken kniebeschermer per merk wellicht (xs / s / m / l / xl / xxl). Nu moest dit van een andere website gehaald worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service en goede Communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk en goede kwaliteit producten, voor een goede prijs. Levering over het algemeen vrij snel.

Leveringsdatum van bepaalde producten wel waarmaken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, leuke prijzen

de bezorging via Dhl was niet zo goed. Het pakket was op tijd aangeboden bij DHL, zou volgens DhL ook bezorgen worden maar de bezorging heeft nog twee dagen op zich laten wachten. Misschien met andere bezorgdienst in zee?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De service is altijd goed. Klopt de maat niet, stuur je hem terug en krijg je een nieuwe. De dinsdag aanbieding is ook een leuke plus!

De dames maten vallen vaak een maat kleiner uit dan de team maten. Wellicht een optie dit erbij te zetten?

Pluspunten

Ontvang telkens geen melding dat artikel onderweg is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten, goede communicatie mogelijkheden.

Verzendkosten zijn prijzig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ruime sortiring van aanbod.

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is wel handig als je mail krijg wanneer het product wordt geleverd

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports