perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Top bedrijf. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageren vlot op mail/vragen. Bij een 'klacht' nemen ze dat serieus en denken mee in oplossingen.

Levering zou soms wat sneller kunnen. Website tijdig bijwerken. Daar staat dat het op voorraad is en na de bestelling geplaatst te hebben, blijkt een aantal dagen later dat het artikel uitverkocht is of pas leverbaar over 4 maanden. Dat is balen, vooral voor kinderen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en goede producten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed bereikbaar

We kregen een 't shirt met vlekje ..we moesten dit dus eerst wassen voordat we het cadeau konden geven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service, en ondank de drukte en laat besteld, toch nog voor de feestdagen binnen gekregen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site Groot aanbod Snelle levering Mooie cadeau verpakking

Nog geen gevonden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote collectie

Zorgen dat de consument geen eivormige bal krijgt, want dat stuitert niet zo lekker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service!

Ik zie niet echt een verbeter punt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering is snel en zonder problemen verlopen

de webshop mag iets duidelijker: als ik sokken wil bestellen verwacht ik alleen sokken te zien en niets anders.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en staan altijd klaar om je te helpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meteen reactie na een mail en ze hebben kosteloos een tweede pakketje naar me toe gestuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en geode prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, bezorgkosten laag danwel gratis

Nog scherpere aanbiedingen gezien de prijzen bij bv decathlon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel eerder ontvangen dan in eerste instantie was doorgegeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vroeg telefonisch om advies. Ik werd zeer netjes (en meedenkend) geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling goede service, ook telefonisch

het is niet mogelijk iets na te bestellen via de site, je oude bestelling staat erin waardoor je die dubbel zou betalen, nabestellen alleen telefonisch mogelijk, maar dit liep wel goed

slechter dan verwacht

Pluspunten

Heb ik nog niet ondervonden. Ben door fouten van jullie 2 x verzendkosten kwijtgeraakt en heb dat nog niet terug ontvangen

Graag de bestelde artikelen opsturen. En als er op de site staat dathet leverbaar is dan is het jammer dat ik het ene artikel wel krijgt en het andere niet. Kan ook het ene artikel niet terugsturen omdat ik niet weet of het andere er bij pas

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer tervreden ik had een bestelling voor me dochter een handbal shirt besteld maar kon niet voor de kerst geleverd worden.pas in het nieuwe jaar.maar ik vons sneu voor me dochter dat het voor de kerst niet geregeld kon worden.ze kwamen me wel tegemoet met een mooie mok van handballen en een paar handbal sokken .dat ik toch me dochter toch een kerstkadookon geven.super opgelost zeer te vreden dikke duim.

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. PassaHandbal, voorheen bekend als Handbalshop.nl, voorziet sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports