Misschien eens veranderen van vervoerder, voor de rest geen klachten

Na drie keer opnieuw opsturen eindelijk ontvangen. De vervoerder gaf keer op keer niet thuis. Ik zou ze aanbevelen als ze dat zouden veranderen nu meer dan 8 weken op pakketje moeten wachten en drie keer opnieuw besteld. Maar de aanhouder wint uiteindelijk.

Snelle levering, uitstekende mizuno sokken

Altijd snelle levering, ik bestel mijn mizuno sportsokken hier.

Snelle service en betrouwbare kwaliteit

Snelle service en betrouwbare kwaliteit

Geweldige service

Nu een aantal keer wat besteld. Spullen komen snel en netjes verpakt!

Verkeerde afdruk op handbalshirt

Ik had een heren handbalshirt gekocht en met een opdruk erop. Goed doorgegeven maar nu staat er een I ipv een Y in de naam, en deze willen ze herstellen. Maar mijn ervaring, kan dit niet en wil ik geen herstel shirt , maar een nieuw shirt met de goede naam erop. Ik ga niet meer dan €60,- betalen met een geflikt shirt. Ik hoop dat ze dit nog naar goede fatsoen gaan oplossen met een nieuw shirt!!!! Ik ben jaren goed geholpen bij de handbalshop , dus ik hoop dat ze dit goed gaan oplossen. Nooit problemen gehad.

Alles ging supersnel!!!

Super leuke ervaring met jullie, snel verzenden, top prijzen en super quality. Een van de beste sport winkels in Nederland!!! Misschien het beste !!!

Oke

Bestelling volgende dag geleverd

Bestelling wordt zoals altijd snel geleverd. Goede producten.

Snel geleverd en niet duur

De handbal was er snel en op de afgesproken tijd en ook nog eens niet duur. Dus waar voor mijn geld

Snelle service, jammer geen ruiling

Snelle levering. Jammer als de maat niet goed is je niet kunt ruilen. Wel gratis terug sturen!

Snelle levering, volgens afspraak levertijd wat op de site is aangegeven . Goed ingepakt. Prima dus.

Snelle verzending en goed product

Klacht meeer dan naar behoren opgelost

handbaltenue aangeschaft voor een kleindochter

Prima verzorging. Helaas kan de beorging beter. DHL is trouwens NIET mijn favoriete bezorgdienst.

Netjes op tijd bezorgd

super

aanrader!!!!

Precies wat je kan en mag verwachten van deze winkel

Ik heb nu 2 handballen en 1 paar schoenen gekocht bij Handbalshop.nl Precies wat je wilt.

Mooie handbalschoenen maar valt zeer klein uit.

De Hummel handbalschoenen vallen erg klein uit. Dit staat nergens vermeld helaas. Dus de schoenen retour moeten sturen. Hopelijk krijg ik dan ook de verzendkosten terugbetaald want die zijn wel €5,95; erg hoog en dat terwijl de schoenen in de sale waren en maar €15 kostten.

Overzichtelijke website Regelmatig interessante acties Makkelijk online bestellen En supersnelle levering

Helemaal super

Ik heb rond 18:00uur mijn product besteld en de volgende dag al in huis. Helemaal super!!!

Snel geleverd en prima kwaliteit handbalschoenen.

Perfect verlopen

Binnen 1 dag was mijn bestelling binnen en zag en paste precies volgens omschrijving

Alles geweldig

Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Ik heb vaak besteld.

Snelle nette levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over Passa Sports