Snel en netjes geleverd

Alles netjes geleverd en op de hoogte gehouden

Top site

Goed overzicht kwaliteit is goed

ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze aan handbalspullen. De levering is snel en conform het tijdspad wat van te voren is aangegeven. Handbalshop is niet met alle spullen de goedkoopste, maar wel betrouwbaar.

Goede en snelle service

Ik ben erg blij met mijn nieuwe handbalschoenen

Goede service, snelle verzending.

Snelle levering van goede producten!

Overzichtelijke site, goede volledige keuze, snelle levering. Prima dus.

Hier word ik Blij van.

Snelle levering, goede service!!!

Aanrader

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering, ook snelle afhandeling bij retour sturen.

Nog niets binnen

Heb zondag besteld en stond dat alles op voorraad was en dan voor 1700 besteld volgende dag in huis! Nu woensdag en nog niets helaas! Dus hopelijk voor het weekend nog.. Groetjes

Goed en snel

Zoals gebruikelijk super

Snelle levering en topkwaliteit spullen! zeer tevreden

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Prima spullen voor een uitstekende prijs

Veel keus en supersnel geleverd

Groot assortiment, goede service

Super snel bezorgd

Snelle bezorging. Goed aangekomen. Goede kwaliteit.

Super snel geleverd en duidelijke site.

De bestelde kniebeschermers zijn top.

Heel tevreden

Alles wat ik nodig heb is er op voorraad en wordt snel geleverd

Vlotte bestelling snelle levering

Top site, snelle en correcte afhandeling

Snel en in goede orde

Ik heb op maandag bestelt en de volgende dag was het al bezorgd. Alles was is goede orde geleverd. Schoenen zitten ook goed.

snel en vakkundig

goede zaak

Snels levering top!!

Makkelijk te bestellen. Netjes volgens afspraak geleverd

Super prijs snel geleverd

Gewoon goed

Vriendelijke klantenservice met snelle service!

Fijne klantenservice met snelle hulp. Er was een probleempje met bestellen, dit werd gelukkig heel snel opgelost. Hierdoor kon ik alsnog dezelfde dag voor 22:00 uur bestellen, en had ik de bestelling de volgende dag in huis had! Super service!

Bestelling betaald. Niet bezorgd

De bestelde producten zijn niet bezorgd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports