goede service, goed behandeld

Pluspunten

supersnelle levering! Om 21.30 uur een handbal besteld, volgende dag voor 12.30 was deze al binnen. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Mooie goede producten

Meer foto’s bij de producten en miss nog een filmpje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van mijn artikel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle retourneringen en levering!

Even goed maar maten kniebeschermers kijken blijken toch kleiner uit te vallen Maar dat doet de service zeker biet omlaag brengen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meerdere opties, oude en nieuwe collectie.

Retourzenden makkelijker maken door retourformulier al bij verzending mee te sturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig verpakt, snelle verzending, goede persoonlijke communicatie. Helaas voor een deel niet de juiste maat besteld door mij, maar ook het retourneren ging soepel en snelle terugbetaling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, met opdruk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zoals aangegeven geleverd en de communicatie over de status ook prima via de mail met tracking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel de bestelde artikelen geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

T shirt was snel geleverd.

niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg mooie kwaliteit handbalshirt (NL team, keeper, meisjes) met naam en nummer. Daarnaast broekje en bal. Zeer snelle levering. 2 of 3 dagen

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima, volgens afspraak. Duidelijke site. Goede adviezen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Ik had fout gemaakt met retourzending, dit werd gelijk opgepakt. Zij maakten het in orde, ik hoefde niets te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Optijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service

slechter dan verwacht

Retour sticker bijvoegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ondanks verzoek om shirt te bedrukken. Kreeg er ook nog een leuk kaartje bij. Super service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

Als een product lang duurt, stuur wel alvast de rest op

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service ,maar bezorging kan soms lang duren. Vooral als je twee artikelen besteld waarvan 1 niet op voorraad is.

Verzendkosten gratis

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports