Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed bezorgd Goede prijs

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte, snelle service enkel maar positieve ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering zelfs met opdrukken van de naam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, snelle reactie op vragen en ook afleveren van de producten. Top!

Geen op dit moment. Ik ben tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestellen, betalen en leveren ging bij mij echt super goed!

Het is geen top prioriteit maar als het zou kunnen zou de site misschien nog iets sneller gemaakt kunnen worden want soms was het bij mij lang aan het laden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Shirt inc bedrukking besteld en na 2 werkdagen werd het al bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Leuk dat er een handgeschreven bedankkaartje bij de bestelling zit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles snel en goed

posters van handballers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en als er een keer iets mis gaat is het heel simpel en snel opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering en klantenservice goed bereikbaar, aardig en lost meteen op. Heel tevreden al jaren!

Niets..tot nu toe altijd super fijn geholpen ook als er wat mis was. Een dikke 10 voor dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling, prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle en goede leveringen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering, product was netjes verpakt.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports