goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een gebruiksvriendelijke(web)shop. Snelle service. Helemaal goed

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie Aandragen van alternatieven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor de telefoon is de site een onhandig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering helemaal top!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handbal levering was snel, en is goed.

N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Pakket niet ontvangen! Graag verklaring

Pakketje niet ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit en super snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima bedrijf net snelle levering nette klanten service die mee denkt en adviseert

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette afwerking en snelle service. Verhouding prijs en kwaliteit is goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, en bij problemen komen ze direct in actie super goede service!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service nadat ik naam en nummer voor bedrukking was vergeten bij de online bestelling!!!

slechter dan verwacht

Als er een order geplaatst is en het is niet leverbaar graag de klant laten weten. 2 keer besteld en 1 keer de levering net op tijd bezorgd en 1 keer te laat bezorgd. Misschien het dan eerder als deellevering versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service

zou het niet weten voor nu

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Producten worden netjes verpakt. Ook retourneren is geen probleem, en wordt snel opgepakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge levering mogelijk, en veel keuze.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports