goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijzen en mooie artikelen.

Bezorgtijd is langer dan er vermeld wordt maar ik weet niet of dat aan de verzending of het vervoersbedrijf ligt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Artikelen zijn van goede kwaliteit en de service en levering van dit bedrijf kan gewoon niet beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim op tijd een bestelling gedaan, door een fout in het systeem ging er iets niet goed. Gelukkig hebben ze de bestelling met bedrukking er nog tussen gezet, waardoor er net op rijd is uitgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke site, overzichtelijk. Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service groot assortiment en vooral vriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kleding, duidelijke communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wanneer er wat mis is word dit perfect en snel weer opgelost! Zeer tevreden over de klantenservice!

Echt niets! Snel,vriendelijk en meedenken!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en duidelijke site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, compleet!

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product zeer snel bij transporteur aangeboden, nadat de levering uitbleef contact opgenomen met de Handbalshop. Gelijk nogmaals een levering verstuurt en een verzoek voor wanneer de 1ste levering toch nog aankwam deze retour te sturen. Na 1 dag was het pakketje binnen. Super opgelost !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Meer info over de status van de bestelling

slechter dan verwacht

Pluspunten

Normaal betrouwbaar stipt met levering en service.

Duidelijk aangeven ook op website als leveringsvoorwaarden tijdelijk niet kunnen worden nagekomen

voldoende, een redelijke ervaring

Sneller leveren, ik heb 3 weken erop gewacht

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports