goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Maken meer dan waar wat ze zeggen. Sneller geleverd dan aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle afhandeling, zeker als iets teruggestuurd moet worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert altijd erg snel! Nooit problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle verzending Persoonlijke touch bij bestelling Makkelijk retourneren/ruilen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering! Toppie

Geen verbeter punten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Eenvoudig bestelproces. Snelle verzending. Mogelijkheden om vragen te stellen over bestelling via opmerkingenvak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en leuke persoonlijke noot bij mijn schoenen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel en de persoonlijke handgeschreven boodschap vond ik leuk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling snel in huis. Sokken zitten prima bij de kinderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering was super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Specifiek voor handbal, goede aanbiedingen, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede hulpvaardigheid (passhirts ontvangen), mooie kwaliteit, snelle levering, goede prijs en zeer tevreden en blije handbal meiden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en super website. Alles wat een site nodig heeft is aanwezig.

Voorraad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke site en leuk dat er iets persoonlijks op het kaartje stond. Dat maakt het krijgen van een bestelling veel leuker. We hebben het kaartje bewaard

Geen idee. Dit was de eerste bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes bezorgd

Voorlopig geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gepersonaliseerde kledij kan niet gewisseld worden. Meer info over de maat geven of mogelijkheid om toch te wisselen voor grotere maat maar dan de bedrukking extra te betalen. Ook bij andere kledij breedte en lengte enz zetten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handelen snel. Komen beloftes na.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports