goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment Snelle en goede levering en service.

zeer slecht, onaanvaardbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en een degelijke afhandeling

Pluspunten

Mijn pakket was volledig uitgepakt en mijn producten hun verpakking was ook volledig opengedaan en verscheurd! Niet oke

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd! Helemaal top!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

verzendkosten verlagen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering !!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Breed assortiment.

Vermelden als je, je eigen naam op iets laat drukken, dat het erg lang duurt voor dat je, je product in huis heb. Ik wacht nog steeds 7 dagen weekend niet mee gerekend. Nog steeds geen trace and trace van Postnl gekregen. Vervolgens weer gebeld te horen gekregen dat het nu woensdag werd gedrukt en donderdag in huis zou hebben. Dit is wederom niet gelukt. Donderdag weer gebeld. Nu kreeg.ik te horen de sjablonen net.binnen waren en dat het shirt vandaag wordt gedrukt. In de loop van de dag zal ik weer volgens hun een track en tracé kregen. Ik moet het shirt dan morgen ( vrijdag) binnen kregen. We zijn nu twee weken veder. Geen mail of telefoontje van hun gekregen dat dit heel erg ver laat is. Wat dat betreft slechte service. Mijn dochtertje heeft hard gespaard en wacht vol met smart naar het shirt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben top geholpen. Staan je gelijk te woord

Weet ik niet zo gauw

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

servise

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke website.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Bij retour van andere maat vindt ik het erg omslachtig hoe jullie het nu doen.Als jullie het item terug binnenkrijgen kunnen jullie toch de gewenste maat gaan leveren.Nu moet eerst het geld terug geboekt worden en dan weer opnieuw bestellen.dubbelop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als altijd prima in orde en keurig op tijd geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed overzichtelijk en alle handbal spullen op 1 plek samen

Sneller leveren als iets bedrukt moet worden (ik heb vorige week donderdag besteld maar het is nu 1 week later nog niet verzonden?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed assortiment per sport. Snelle levering. Broek, sokken en schoenen besteld. Alles goed op maat.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports