goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide selectie schoenen, breed scala aan maten, snelle levering.

Specialiseren in floorball

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze hebben alles wat met handbal te maken heeft en ook nog is voor een goed prijsje dat ik wel heel fijn. En jullie sturen ook altijd mails als er ergens korting bij is ook super fijn

Bij het retouren duurt het wel lang, Tenminste bij mij dan weet niet of het ook zo is bij andere, heb namelijk nog steeds mn shirtje niet terug gekregen had hem terug gestuurd voor een grotere maat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed telefonisch advies. Bedankt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had per abuis de verkeerde maat besteld, maar werd zonder kosten zo omgeruild

voldoende, een redelijke ervaring

Best prijzig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

Duidelijk vermelden dat iets klein uitvalt op de website

slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote keuze, snelle bezorging

Bij navraag of de gratis sokken nog geleverd worden mail gehad hierover. Nogmaals een vraag en opmerking gedaan maar geen antwoord meer ontvangen hierop. Daardoor onvoldoende omdat je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden. 125 euro aan schoenen kan ik overal uitgeven in elke winkel en zal dit de volgende keer ook doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle, eenvoudige en correcte manier van bestellen, betalen en leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote, altijd nieuwe collectie en snelle levering

bij bestelling moet er direct betaald worden (logisch), echter als je iets terugstuurd duurt het vrij lang voordat het geld terug gestort is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top goede producten snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijke pagina

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle leverimg, duidelijk productomschrijving incl fotos

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit. Levering is goed verlopen. Goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, als je vragen hebt en je belt met de klantenservice word je vriendelijk geholpen. De bestelde artikelen worden supersnel geleverd. Een echte aanrader

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en efficient versturen van pakjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handbalshop bied vele artikelen aan en geeft duidelijk aan wat je kan verwachten. De verzending verloopt goed en je kan altijd je pakket volgen! Ik beveel handbalshop aan zo veel mogelijk mensen aan zodat iedereen met dit top bedrijf te maken kan krijgen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke webpagina, vlotte betaling en een superman snelle verzending in 2 dagen ivm handbalshop.be zelfde moment besteld, helaas nog altijd niets gemaild gekregen dat er verzonden is na intussen een week !

Geen, alles verloopt vlekkeloos !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Handbalshop.nl

Handballen; jouw sport, onze specialiteit. Wij, van Handbalshop.nl, voorzien sinds 2002 iedere handballer van de handbalschoenen, handbalkleding en overige handbalartikelen die hij of zij nodig acht. Of je nu een recreatieve handballer bent of dat handbal je dagelijkse sport is. Bij de online handbalwinkel van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports