Top !

Uitstekend , Prima een Topper ! Zondag besteld en Maandag geleverd super. En een geweldig groot aanbod van loopschoenen ! Op naar mijn volgende bestelling.

goede ervaring

Schoenen werden snel geleverd. Kon de volgende dag ze uitproberen en waren een goede match

Vriendelijke klantenservice

Netjes geholpen aa de telefoon bij een product dat anders bleek dan het plaatje.

Top bedrijf

Snelle levering en klantvriendelijkheid

Erg teleurgesteld, vooral de afhandeling!

Na 1 uur spelen kwamen er al scheuren aan de zijkanten van het padelracket, zonder dat ik zelf schade had toegebracht. ( zowel links als rechts aan de zijkanten, pricies op de naad ) Ik had de foto's doorgestuurd aan de klantenservice en het uitgelegd. Conclusie was gelijk dat ik het zelf had veroorzaakt en dat de fabrikant hier geen garantie voor geeft. Was niet erg klantvriendelijk, dit ook aangegeven, maar ze bleven bij het eerste antwoord. GEEN GARANTIE, Ik moest maar een klacht indienen via de mail. ( ook geen reactie op gekregen helaas! ) Koop niet bij dit bedrijf, want als je problemen hebt dan kunnen ze niets voor je doen. Zie ook andere reviews.

Goed en snelle verzending

Hele leuke artikelen, snelle verzending en goede service.

Prima webshop met prima prijzen

Ik kom al jaren naar Runningdirect.nl voor mijn smellwell zakjes voor in mijn schoenen en sporttas. De website is duidelijk, de levering is snel en qua prijs zijn ze altijd het goedkoopste.

Mooie bal. Snel geleverd. Top

Rits sluit onvoldoende

De tas ziet er mooi uit, de indeling is prima. Het is echter niet geschikt om één, laat staan meerdere rackets in mee te nemen. De ritsen gaan al bij de geringste druk open. Het gewicht van één racket maakt al dat de rits open gaat en eruit valt. Ik heb nu zelf klittenband over de rits bevestigd. Wel jammer dat dit nodig is, Ik had de labels al iets te vroeg verwijderd zonder te testen, retourneren kon dus helaas niet meer.

Goede service , snelle levering.

Ben er blij met mijn on schoenen.

Mooie bal en prima bezorgd

Deze fijne bal is zoals omschreven. Netjes en snel bezorgd

Eerlijke prijzen snelle levering!

Snel geleverd aan een goede prijs. Fantastische loopschoenen

Levering klopt niet

Ik had een tennis broek maat L besteld. Op de verpakking stind L vermeld, maar de broek had maatje M. Kan gebeuren…

Perfecte online shop.

Bij TennisDirect, of tegenwoordig PassaSport (wat ik een mindere naam vind, maar dat doet er natuurlijk niet toe), klopt alles echt. Snelle bezorging, goede producten en terug sturen geen enkel probleem. Ik ben al heel lang klant en nog nooit ben ik ergens ontevreden over geweest.

Product heeft juiste prijs - kwaliteit verhouding. Snelle levering en broek is van goede kwaliteit

Prima prijs kwaliteit en levering

Prima prijs kwaliteit verhouding en op tijd geleverd

Toppers!

Hele fijne nieuwe Asics 2000, supersnel geleverd en goedkoper dan bij andere aanbieders.

Goed aanbod, snelle levering.

Ruim assortiment, prima prijs en snel geleverd.

Blij kind !

Levering zoals vermeld. Nette schoenen ! Zoals staat beschreven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Voor een evenement teamkleding met naam besteld. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Snelle levering en bedrukking is top!

Donderdag besteld, vrijdag in huis

Alles is verlopen en bezorgd zoals afgesproken

Heel goed!

Good products and good service.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports