Super service, goede materialen

X

Product snel ontvangen

Snel ontvangen goed verpakt. Handbal zelf nog op te pompen.

• Geshopt op PassaHandbal

Ruime keuze en goede prijzen

De keuze is zeer ruim, met artikelen voor vele sporten op één website. Met een tijdelijke kortingsactie werden de prijzen nog aantrekkelijker, en het gratis verzenden is een pré (al wordt helaas wel 2,95 gerekend voor het terugsturen). Bestellen ging eenvoudig, ook artikelen van meerdere sporten (en dus sub-websites), en levering was vlot.

uitstekend en snel

uitstekend en snel geleverd , goede kwaliteit artikelen bedankt

alles in orde

Alles is top verlopen. Ik heb zelfs ooit iets terug gestuurd en heb zonder problemen mijn geld terug gekregen.

• Geshopt op PassaVolleybal

• Geshopt op PassaTennis

Prima, bestelde artikel snel ontvangen.

Prima, bestelde artikel snel ontvangen. De volgende dag, beter kan niet.

TOP

Kniebeschermers op donderdagavond helemaal aan flarden en zaterdag wedstrijd. Hoe moet dat nou? Snel nieuwe besteld en op vrijdag al in huis. En kwaliteit is ook prima. Wel verloren op zaterdag, maar daar kunnen jullie niks aan doen.

• Geshopt op PassaVolleybal

Retourneren

Helaas staat er op de website niet dat je bij de verkeerde maat de goede maat kan bestellen zonder bezorgkosten. Dat lees je pas in je mail nadat je een retour hebt aangemaakt. Ik had toen via de website al nieuwe schoenen besteld en kon de kortingscode niet meer toepassen.

• Geshopt op PassaKorfbal

Snel en accuraat: nu nog bezien hoe de retourzending verloopt.

Fijn dat er ook aan de grotere maten wordt gedacht en beschikbaar is: nl. niet in de winkels verkrijgbaar! Snelle bezorging. Nu nog afwachten hoe snel het verloopt met de retourzending en -betaling.

• Geshopt op PassaTennis

Super blij mee en snelle service binnen een dag in huis

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering, geweldige producten, top service

Ik had de spullen besteld in de middag en de volgende dag werd het bezorgd, echt supersnel. Bij het uitpakken zag ik dat het echt hele mooie producten waren en de prijs is ook goed. Ik heb het op andere websites niet goedkoper gezien dan hier. Ik had een shirtje waarvan ik een te grote maat had besteld. Dat heb ik bij het retour doorgegeven en toen heb ik het opnieuw besteld en hebben ze mij de verzendkosten vergoed. Zo hoefde ik geen dubbele verzendkosten te betalen. Wat een goeie service, echt waar. Ik ben echt tevreden en ik ga sowieso vaker bestellen.

Perfecte broek gescoord.

Blij met de broek maar minder met DPD omdat die opeens in een ander dorp gingen bezorgen( afhaalpunt) (helaas kon je op de website kiezen voor op Maandag bezorgen maar op Maandag zijn de afhaalpunten in ons dorp dicht...is dus niet bijgewerkt op de website helaas.).

Veel keus

Zeer snel geleverd!! Top

• Geshopt op PassaTennis

Goed product, prijs positief en goede en snelle leverinh

Aanschaf goed, duidelijke beschrijving. Levering snel, goed verpakt

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering en goede producten.

Duidelijke webshop

Snel gekregen, binnen 1xdag, perfecte pasvorm

Top bedrijf

Snelle levering en goede service/communicatie

• Geshopt op PassaRunning

Mooie prijs voor asics schoenen en snelle levering

• Geshopt op PassaTennis

Snelle levering en erg klantvriendelijk

Een snelle en goede service. Nog gebeld met een vraag, en ik werd erg vriendelijk geholpen. Klantvriendelijk

• Geshopt op PassaVoetbal

Voetbalschoenen besteld voor mijn zoon. Goede beschrijving goede prijs snel ontvangen

Makkelijk en snel

Bestelling kwam snel aan, niks op aan te merken!

• Geshopt op PassaHockey

Beste webshop van NL

PassaRunning is een fijne webshop voor hardlopers. Goede producten, duidelijke site en snelle levering. Gewoon betrouwbaar en zonder gedoe.

Alles top

Voor ons voetbalteam heb ik trainingshesjes besteld. Waarom bij Passasport? In eerste instantie vanwege de prijs. Nooit eerder iets gekocht. De hesjes werden de volgende dag al geleverd. Heel netjes verpakt. Schept vertrouwen voor een volgende bestelling.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports