Laden reviews...
3.013 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Erg blij met mijn nieuwe padel racket en hij werd snel bezorgd. Top!
PassaPadel
Femke
Stiens
Mooie en duidelijke site Goede terugkoppeling En snelle levering Precies dat heb ik nodig
Marko
Aalsmeer
Fijn dat er gemaild werd dat het pakketje vertraging had.
Tessa
Rotterdam
Tennisracket was snel geleverd en zat goed verpakt
Aike
Oosterhout
Zie boven
Dineke
Swifterbant
Ik heb hockeyschoenen uitgezocht van merk Adidas. De 2 geselecteerde schoenen voldeden niet aan mijn eisen. Schoenen geretourneerd en telefonisch contact gezocht m.b.t. beschikbaarheid uit andere serie. Mijn maat was niet voorradig en toen deze serie bestelbaar was, bestelling gedaan. Inmiddels geld van geretourneerde schoenen terugontvangen. De nieuwe serie voldeed prima aan mijn wensen en die ben ik nu aan het inlopen. Kortom snelle service, ook als je een niet standaard schoenmaat hebt.
René
Eerbeek
Goede duidelijke site met mooie producten
Raôul
Amsterdam
goede prijs voor mijn Puma's
Olaf
Waalre
Ik had een padelracket besteld dat helaas onder garantie terugmoest, maar ben echt super geholpen en geadviseerd voor een ander racket (omdat deze niet meer leverbaar was).
PassaPadel
Christel
Baarn
Duidelijke website met een groot aanbod aan sportschoenen, kleren en accessoires aan scherpe prijzen. Daarnaast was de levering ook zeer vlot.
PassaVolleybal
Pieter
Kontich
ik koop altijd al Tennisschoenen eest bij tennis direct nu bij passasport
Jolanda
Lepelstraat
Snel binnen top product
Bianca
Wervershoof
Uitgevoerd conform koopopdracht ....kortom tevreden klant!
Ev
Amsterdam
Prima en snelle service wat beter kan is dat bij ruilen voor een andere maat de retourzending niet worden doorberekend aan de klant.
Beveelt niet aan
Natalie van Beers-Nederend
ALPHEN AAN DEN RIJN
Goed en snel geleverd
T
Maarssen
Een goede en overzichtelijke website met een ruim aanbod van artikelen en een duidelijk betalingsproces. De levering was zeer snel en de bestelling was correct verpakt. Top website!
Rogier
Hengelo
Ik heb mijn eerste paar hardloopschoenen besteld, in de winkel bij mij in de buurt konden ze bijna niet meer aan de schoen komen maar gelukkig kon ik ze hier bestellen en de dag erop waren ze al geleverd. Super blij mee. De 2e paar schoenen die ik niet paste heb ik gemakkelijk kunnen retourneren, terugbetaling werd snel en goed geregeld. Al met al ben ik erg tevreden en ik zal zeker nog vaker hardloopspullen hier kopen
Suzy
Tilburg
Goede ervaring. Snel binnen en fijne spullen.
Angela
Bergen op Zoom
Goede informatie, snelle levering.
Andre
Gemert
Ben blij met mijn aankoop. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik mijn sportkleding de volgende avond gelijk kon gebruiken, wat ook mij bedoeling was! Bedankt!
Sigrid
Sneek
Beschikbaarhied, levertijd en ook de uitvoering van de retour verliep zoals het hoort. Afleverpunt van DHL hield zich heel streng aan hun regels. De aflevercode moest getoond worden, persoonlijk identificatiebewijs werd niet geaccepteerd.
Rob
Nunspeet
Goed op de hoogte gehouden en snelle levering. Kwaliteit.
Marja
Den Haag
Snelle levering goede website
Ellen
Enkhuizen
Snelle verzending, fijne schoenen
Jennifer
Rotterdam
Goed snel en goed geregeld
Leo
Oegstgeest
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce