Besteld. Op tijd geleverd en goede prijs.

Voldoet aan verwachting

Perfect!

Every part of the process was perfect! Thank you!!

Top produkt!!!

Zeer snelle levering!!

ok

vlot verloop

Goed.

Goede sneller levering van het juiste product

Mijn bestelling was snel geleverd

top

snelle levering goed verpakt, middags besteld en volgende dag al in huis

Snel

Snelle levering. Mooi prijsje en prachtig schoen.

Goede prijs, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Retour van Pegasus 41 vanwege kniepijn mag niet

Helaas krijg ik kniepijn van de Nike Pegasus 41 loopschoenen. Daarom heb ik ze teruggestuurd aan RunningDirect, maar de klantenservice van het bedrijf stelt : "Echter staat in onze retourvoorwaarden dat je de schoenen niet in gebruik mag nemen." Als ik de schoenen niet mag gebruiken, hoe moet ik er dan achter komen dat ik er kniepijn van krijg? In een advertentie van RunningDirect staat "in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear." Dat is dus niet waar. Ik koop nooit meer iets bij RunningDirect.

Snelle levering en de kleding goed verpakt.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle keurige levering

Ervaring is prima snelle service

Gemakkelijk te vinden wat ik zocht en snelle levering.

Het bestellen en ontvangen snel alleen retourneren en geld weet ik nog niet

Het bestellen was eenvoudig en snel, tussen bestellen en ontvangst zitten hooguit 2 dagen. Echt top. Alleen waren de eerste shirtjes te klein, dus retour gezonden en direct een grotere maat besteld en wederom snel ontvangen. Alleen nog niets gehoord of gezien van de retour zending. Dit zou mijn oordeel nog drastisch kunnen veranderen van 4 naar een ster

fantastisch

Goede levering. Alles zat in het pakket die ik had besteld.

Zeer snelle en correcte levering

Ik heb mijn bestelde schoenen binnen 24 uur geleverd gekregen en ben erg tevreden met mijn keuze

Scherpe prijs, snelle levering en goede service.

Een door mij gemaakte fout in het afleveradres werd snel en soepel opgelost.

Top !

Snelle levering en er blij mee !

Geweldige sneakers

Zitten heerlijk. Kwamen snel aan.

Super service!

Goed prijs en super service

2x een snelle levering van geweldige schoenen

Ik heb online de HOKA BONDI 9 besteld wat een fantastisch verende schoenen zijn dit hierdoor geen last meer van mijn hielspoor en mijn peesplaat!! Ik liep elke dag met pijn rond en nu niet meer! Running Direct is een fijn bedrijf dat je kunt bellen, de levering verloopt snel en soepel!! In 1 woord TOP!

TOP!

Loopt uitstekend!

Goeie schoenen, snelle levering

Snelle levering, goeie schoenen. Lopen extreem prettig. Vallen wel behoorlijk klein, ik heb normaal 44 maar nu 45 1/3.

Snelle en efficiënte levering

Mijn bestelling is in goede staat en op tijd aangekomen.

Belachelijk 3,95 verzendkosten en 1,95 retourkosten

Ik heb een cadeautje voor iemand besteld. Ik moest 3,95 verzendkosten betalen. Helaas is het hemdje te groot en moet ik weer een nieuwe bestellen met 3,95 verzendkosten. Al met al wordt het een duur cadeautje.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports