Fijne website en snelle levering

Overzichtelijke website met handige filters en zoekfunctie. Ook een snelle levering, dus een fijne ervaring.

Goede schoenen kunnen scoren

Mooie service is de uitleg over de maten.

• Geshopt op PassaRunning

Het pakket was snel bij mij thuis, goed verpakt, dus schadevrij...en de communicatie, per mail, was helder en duidelijk

Goede service en kwaliteit

Fijne website, en mooie producten. Erg tevreden

• Geshopt op PassaPadel

Snel, goed en prima prijs.

Ik heb 1 paar schoenen besteld, deze werden de volgende dag al geleverd maar deze waren te smal. Teruggestuurd. Nieuwe met bredere pasvorm besteld, die kwamen ook al na 1 dag. De retour was een week later ( dhl ) pas bij Passasport binnen en vervolgens stond 5 dagen later het geld weer op mijn rekening minus de verzendkosten. Zonder problemen, duidelijk en goed geregeld.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle verzending! Prima kwaliteit!

Zondag besteld, maandag in huis. Prima service.

Super gemakkelijk en snel

Zeer gemakkelijk bestellen betalen en dag erna in huis dus super.

Super snelle levering

Na de vakantie kwam ik er achter dat mijn dochter geen goed bitje meer had. Dus snel bestelt en de volgende dag ontvingen we de nieuwe bitjes al

• Geshopt op PassaHockey

Snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering!

• Geshopt op PassaTennis

Door een dhl fout was het pakket retour gegaan, met 1 telefoontje was het opgelost

• Geshopt op PassaTennis

Duidelijk site, snelle bezorging.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, fijne webshop!

zie hierboven

• Geshopt op PassaHockey

Mijn ervaring is uit stekende

En een super snelle levering

• Geshopt op PassaKorfbal

Twee keer moeten bestellen, wacht nog steeds op creditatie van niet geleverde bestelling

Twee keer zo duur

Snelle service, goed product

Dit bedrijf doet en levert waar ik voor betaal.

• Geshopt op PassaKorfbal

Top service en snelle levering. Klantenservice is goed, ik werd altijd snel geholpen.

snel, correct en klantgericht

Overzichtelijke website, ruime keuze, snelle bezorging, eenvoudig en zonder gedoe ruilen.

Goed en snel!

Bestelling keurig optijd ontvangen.

• Geshopt op PassaRunning

Goede producten en snelle bezorging

De schoenen en de outfit werden snel bezorgd en zijn naar wens, zoals op de website weergegeven. Snelle bezorging.

Toppie

• Geshopt op PassaKorfbal

Snelle levering, snel retour, goede service prijs en aanbod

Overzichtelijk site Veel en goede artikelen voor goede prijzen Snelle verzending Helaas was een artikel te klein. Retour ging vlot en netjes! Makkelijk te bestellen en in te loggen om status te bekijken. Inmiddels al weer wat besteld.

Snelle en goede levering

De bestelling gedaan en volgende dag al in huis. Fijn dat het zo snel geregeld was.

Snel en netjes verzonden

Blij met het rokje en t-shirt ! Overzichtelijke website en snel en netjes verzonden. Wij komen zeker nog eens terug!

Snelle levering zeer betrouwbaar

Ik heb deze site als fijn en betrouwbaar ervaren

• Geshopt op PassaPadel

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports