Tevreden

Snelle en correcte levering!

• Geshopt op PassaTennis

Mijn favoriete webshop voor tennis

Snelle levering, goede prijzen, mooie spullen!

• Geshopt op PassaTennis

Gwn perfect, snelle levering en alles wat helaas kan wensen!

Ik heb pas een racket gekocht bij passasports en het racket kwam echt heel snel binnen wat het natuurlijk al meteen een goede site maakt! Goede prijzen met veel klanten en goede reviews gewoon een top winkel!

• Geshopt op PassaPadel

Uitgebreid assortiment tegen prima prijzen. En…zeer snelle levering, kortom n aanrader

• Geshopt op PassaTennis

Duidelijke website, veel keus en snelle levering. Retourneren gaat ook eenvoudig.

• Geshopt op PassaVoetbal

Fijne website en snelle levering

• Geshopt op PassaTennis

Veel keuze bij bestellen. Goede nazorg

Ik bestel regelmatig als padelleraar bij padeldirect. Het is prettig zoeken en ik ben ook dol op de aanbiedingen. Prettig vind ik de retour regeling. Ik ben minder blij met DHL als leverancier. Ze gaven pas laat aan dat het in de avond pas kwam. Ik was overdag thuis. Uiteindelijk moest ik het bij de buren laten bezorgen.

• Geshopt op PassaPadel

Super snelle levering en perfecte nieuwe stick

Het was super, op de website staat super veel informatie over de stick dus daaruit kon ik een keuze maken, toen ik hem eenmaal had besteld was die super snel binnen en kon ik er meteen van genieten

• Geshopt op PassaHockey

Ik had laat in de avond mijn bestelling geplaatst en het kwam de volgende dag rond 12 ‘s middags al binnen! Alle producten waren precies hetzelfde als op de foto’s en alles goed geleverd.

Snel shoppen = leuk - retourneren = gedoe

Zie hierboven

• Geshopt op PassaTennis

Snelle service en goede kwaliteit

Goede service en optijd geleverd. Goede kwaliteit.

top service

snelle en goede service. zowel van de klantenservice als de online ervaring! echte aanrader

• Geshopt op PassaVoetbal

Erg fijn en passend dat dit mogelijk is

Vond de rackets heel fijn en heb ook mijn keuze gemaakt dat ik graag de babolat stima energy wil. Hij speelt licht en makkelijk. Voor mij heel erg fijn. Bedankt dat dit zo makkelijk geregeld kon worden

Vlotte service, kwaliteit!

Vlotte levering, kwaliteitsvol aanbod.

• Geshopt op PassaVolleybal

Volgende keer wil ik hier weer bestellen.

Het ging in eerste instantie mis. De schoenen waren afgeleverd toen ik niet thuis was. Toem ik thuis kwam, lagen de schoenen niet op de afgesproken plek. Ik heb dat gemeld en wel ditect nieuwe besteld (er zou een inderzoekmgeatart worden). Ik bestelde dus meteen nieuwe schoenen. Ik bestelde dus voor een tweede maal en betaalde ook. Daarna liet levering op zich wachten. Na een paar dagem gebeld met PassaRunning. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag kon ik op een andere locatie de schoenen ophalen en de tweede betaling was binnen no time terug op mijn bankrekening. En de schoenen? Lopen en zitten heerlijk. Kortom: een tevreden klant!

• Geshopt op PassaRunning

Snelle bezorging, erg tevreden met mijn bestelling

• Geshopt op PassaTennis

Eerste keer besteld en mijn dochter speeld als Ronaldo

De schoenen zijn van topkwaliteit snelle levering goede webshop en ook nog eens goedkoop alles in 1 wie wilt dat nou niet

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering, tevreden over product

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd en tevreden over aankoop.

Alles was perfect

Bestellen ging eenvoudig, alles was op voorraad en levering was top.

Très bien

Snelle service, duidelijke website

Paar keer iets retour gestuurd. Procedure is duidelijk en alles werkt vlot en soepel!

Snelle service, mooie spullen

Al vele jaren onze go-to shop voor tennisspullen! Grote collectie, goede spullen!

Wat een webshop

Wachtwoord veranderen: "Ho, you've hit the rate limiter for the current action! Please try again later.". En dat bij poging 1 om je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Handig!!

• Geshopt op PassaRunning

Eenvoudig en duidelijk bestel-systeem

De te volgen route voor de bestelling van één of meerdere artikelen wijst zichzelf en vraagt niet om een uitgebreide toelichting. Verkeerde aanname van stappen in het traject heb ik niet ervaren

Toppie

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports