uitstekend !!

Zoals afgebeeld , snelle afhandeling , dus zeer tevreden.

Altijd correct verzonden en bij een klacht over de Asics Nimbus 26 schoenen een prima oplossing geboden.!

Snelle levering en goede service bij vragen

Via de whatsapp heb ik een vraag over het product gesteld. Ik kreeg een snelle reactie en de medewerker dacht proactief mee naar een oplossing. De communicatie was prettig en ik had snel antwoord.

fantastische schoenen.

Zeer snelle levering van de zending.

Prima winkel, altijd snel bezorgd. 10/10

Geweldig.

Ik bestel alleen bij jullie sport kleding .Het is gewoon betrouwbaar running direcht.

Accurate advertentie, snelle levering!

Na wat reviews te hebben gelezen werd ik een beetje sceptisch, maar toch er blij met m’n bestelling. Het was een mooie aanbieding en de levering was zoals aangegeven op de site. Ene dag bestellen, volgende dag de schoenen binnen.

Goede webshop met snelle levering

Nieuwe ASICS novablast 5 besteld en volgende dag binnen! Geheel volgens afspraak.

Leuk blad over mijn hobby hardlopen

Informatief blad met aandacht voor recreatieve lopers. Iets teveel foto’s en iets te weinig tekst.

Zeer goede en snelle service!

Rustig op je luie stoel bekijken en bestellen, volgende dag in huis. Kunnen andere webshops wat van leren.

Schoen stuk

Rechter schoen na 3x dragen stuk. Fabriekage fout denk ik. Het is mijn 2de paar. De eerste 18 maanden op gerend. En nooit stuk gegaan.

Retour betaling duurt lang

De schoenen vielen erg groot. De retour procedure wordt niet duidelijk aangegeven in de app of mail, is echt zoeken naar de kleine letters. De reactie op mijn e-mail kwam ook laat binnen waardoor ik er al achter was gekomen hoe ik het moest doen. De retourbetaling laat helaas erg lang op zich wachten (ruim week verder al nu).

Niet zo

Nou nog niet hebt mijn retour geld nog niet ontvangen

Defect artikel ontvangen

Ik had de Shokz Openfit oordopjes hier besteld voor een goede prijs helaas bleek na levering al snel dat de verpakking al eens open was geweest en niet werkte (hij wilde niet verbinden met mijn telefoon waardoor ik geen muziek kon afspelen) Hierdoor was ik genoodzaakt de oordopjes terug te sturen, mijn retourzending is wel heel snel afgehandeld. Nu diezelfde oordopjes ergens anders gekocht en ze werken top!

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Snelle persoonlijke service

Ik bestel al mijn loopschoenen bij Running Direct - al jaren. Als ik een nieuw model bestel zijn ze makkelijk bereikbaar voor vragen over de maatvoering en geven ze nuttige antwoorden. Verzending gaat altijd snel en goed.

Uitstekend geholpen in de winkel. Schoenen waren op het moment niet verkrijgbaar, dus die werden besteld en verzonden naar mijn huis.

Prima geregeld.

Snel en goed geleverd.

Het is snel en correct geleverd

Fijne loopschoen, goede prijs

Fijne New Balance loopschoen gekocht tegen een mooie prijs. De verzending was heel snel.

Snelle nette afhandeling

Makkelijk besteld, snel geleverd

Top online running store

Hardloop schoenen besteld, Adidas adizero Boston 10 waren afgeprijsd, schoenen staan hoog aangeschreven, heb ze daarom besteld. Helaas vond ik ze niet bij mijn loopstijl passen en heb ze geretourneerd. Alles is top afgehandeld door running direct, ook de communicatie verliep goed. Ik zal zeker weer hardloop spullen bestellen in de toekomst. Ik kan running direct zeer aanbevelen.

Zeer tevreden met bestelling!! Snelle levering.

Zeer tevreden met bestelling!! Snelle levering.

Snelle levering & betrouwbaar

Nu al een aantal X, nieuwe hardloopschoenen besteld, nu zelfs 2x paar tegelijk (met een mooie korting). Tot nu toe altijd vlot geleverd en betrouwbaar. Het aanbod is zeer uitgebreid.

Bestel en volgende dag geleverd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over Passa Sports