Uitstekende ervaring!

Bestellen gaat eenvoudig, verzenden top en zeer tevreden met de nieuwe hardloopschoenen.

Top, snelle levering

Heb snaren besteld en waren optijd binnen. Erg blij mee

• Geshopt op PassaTennis

Snelle service en goede prijs

Goedkoop en kwalitatief goed shirt

Levering prima

Levering gewoon prima, snel. Goede prijs. De enorme vloed aan mailtjes om alsjeblieft je ervaring te delen is echt verschrikkelijk irritant. Blijft maar aanhouden.

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering van een mooi product. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Op vrijdag besteld, op zaterdag in huis. Maakt waar waar men mee adverteert. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Leuke ervaring

Leuke kleding en goede kwaliteit

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering en mooie spullen

Kon de items makkelijk vinden online en waren ook nog eens snel in huis!

• Geshopt op PassaTennis

Snel geleverd en goede informatie op de website. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe voetbalschoenen!

• Geshopt op PassaVoetbal

Perfect verpakt, snel en goed!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ben erg tevreden over de snelle levering en mooie kwaliteit

Vlotte service!

Bestellen en bezorgen goed geregeld! Snelle service!

• Geshopt op PassaVoetbal

Top, snelle verzending/levering van producten. Altijd tevreden en goede service.

• Geshopt op PassaPadel

Goede service!

Snel bezorgd, goede service!

Goede ervaring

Snelle levering en makkelijk te bestellen

• Geshopt op PassaTennis

Zowel levering als retourleveing waren top: snel en binnen week geld weer op de rekening

Snelle levering maar product voldeed helaas niet. Retourlevering was mogelijk nog sneller.

Nette klantenservice

Wilden een shirt bestellen en mijn zoontje werd door de website enthousiast gemaakt dat het shirt bedrukt kon worden. Dit bleek later niet zo te zijn. Klantenservice benaderde ons snel en netjes over hoe en of we de bestelling nog wel wilden. Het was wel een domper, maar zijn netjes behandeld. Shirt is mooi, goede maat, ook al is hij nu niet bedrukt. Handig om deze opties uit te schakelen voor shirts die niet bedrukt kunnen worden om teleurstellingen te voorkomen.

• Geshopt op PassaVoetbal

Product voldoet aan verwachting, snelle levering. Proces verzenden goed te volgen. Op de website makkelijk te navigeren naar onderdeel

• Geshopt op PassaRunning

Groot assortiment en snelle verzending

Er is een groot assortiment beschikbaar en de verzending is ook dik in orde. De prijzen zijn daarnaast uitstekend en de website is overzichtelijk dankzij verschillende filteropties. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier mijn bestelling geplaatst heb.

• Geshopt op PassaHockey

De transactie verliep erg snel. Dank u wel.

Hartstikke fijn

• Geshopt op PassaHockey

De K Swiss schoenen zijn snel geleverd voor een goede prijs. Goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. En het zijn mooie schoenen.

Goed aanbod en snelle levering

Goed aanbod en snelle levering

• Geshopt op PassaTennis

snel en GOED geleverd! alleen ontving ik GEEN Factuur bon!

• Geshopt op PassaRunning

Super snelle levering van bestelde product

Hoka’s wide besteld en de volgende dag al in huis! Dus PassaSports doet wat ze beloven. By the way. De Hoka’s zitten en lopen top!

• Geshopt op PassaKorfbal

Alles goed en vlot verlopen.

Alles is prima verlopen!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports