Duidelijke communicatie en snelle levering.

• Geshopt op PassaPadel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

• Geshopt op PassaRunning

Prima! Ik was helaas niet geheel tevreden over (de kleur van) het artikel, maar dit is prima en snel opgelost.

Niet goed!

DHL heeft het niet op een locatie gelegd om het te kunnen afhalen. Het kan dus ook aan de leverdienst liggen…

Super snelle levering

Super snelle levering Alles keurig verpakt

snel en kundig

perfecte service, snel opgelost

Mooi shirt goede kwaliteit

Prima webshop!

Al vaker besteld en soms ook wat geretourneerd, alles zonder problemen! Ik kan PassaSports van harte aanbevelen!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering maar geen originele doos

Ik kreeg mijn schoenen niet in de originele doos en er was mee gelopen. Ik had ze nodig dus kon ze helaas niet terugsturen. Heb dit gecommuniceerd en kreeg als reactie dat ik ze terug kon sturen. Ik vind dat je dit voor versturen moet communiceren zodat de klant alsdan kan kiezen om ze eventueel toch te bestellen. Achteraf verwacht ik een compensatie. Site etc verder prima.

• Geshopt op PassaRunning

Grote keuze in mooie sportkleding

Grote keuze in mooie sportkleding. Makkelijk te vinden en snelle levering.

• Geshopt op PassaTennis

Mooi Hardloopbroekje met Goede en Snelle levering!!

Mooi Hardloopbroekje met Goede en Snelle levering!!

• Geshopt op PassaRunning

Bestelling en verzending goed verlopen en product naar wens

De bestelling verliep prima. Levertijd leek ietsje langer maar nog steeds binnen een aantal dagen. Product was volledig naar wens, heel blij mee!

Bestel zeker vaker

Snelle levering en goed verpakt,heel belangrijk.

• Geshopt op PassaVoetbal

Topservice, snelle levering en fijne hockeyartikelen!

Ik heb meerdere Osaka-artikelen besteld bij PassaSports, waaronder een stickbag, bandana, hairband, cap en wristband. Alles werd snel geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De producten zagen er netjes uit en waren precies zoals omschreven. Eén artikel mocht retour en ook dat proces verliep soepel en zonder gedoe. Klein verbeterpunt: stevigere verzenddozen zouden prettig zijn, zodat de producten nog beter beschermd aankomen.

Nog nooit zo snel

Onlangs ontving ik mijn nieuwe padelraket, en ik ben zeer tevreden met zowel het product als de service. De raket zelf voelt fantastisch aan; het gewicht is perfect en de grip is zeer comfortabel, wat zorgt voor een uitstekende speelaanpak. Ik merkte direct verbetering in mijn slagen, vooral bij het serveren en de volleys. Wat de levering betreft, was het proces uitzonderlijk snel. Ik ontving mijn raket binnen enkele dagen na het plaatsen van de bestelling, wat altijd prettig is. Daarnaast kreeg ik gedurende het proces verschillende e-mails met updates over mijn bestelling, wat geruststellend was. Het bedrijf zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was van de status van mijn levering, wat ik erg waardeer. Al met al ben ik zeer blij met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve padelraket!

Mooi shirt

Mooi shirt van goede kwaliteit. De bestelling zou alleen iets sneller mogen worden verzonden. Wel duidelijke communicatie. Verder geen verbeteringen

Goed maker niet op tijd

Het pakketje kwam netjes ik de brievenbus alleen wel 2 dagen te laat.

Snelle levering, goede prijs

Ik zocht naar sportartikelen en beetje goede prijs natuurlijk. Ik kwam op passasport en daar hebben ze veel en goede prijs

• Geshopt op PassaPadel

Duidelijke website, snelle levering.

• Geshopt op PassaTennis

Het was heel leuk om met jullie te vertrouwen

Mijn nieuwe sneakers zijn precies zoals ik had verwacht.

Leuk om te doen

Leuk om te doen, maar vind wel te duur om het elke week te doen. Keer is leuk.

uitstekend

Het besteld product was een korte broek van het FC Barcelona tenue, dat ik nergens anders meer kon krijgen. Het product is uitstekende kwaliteit en de maat is precies zoals aangegeven. De bezorging was ook helemaal op tijd en uitstekend geregeld. Ik zal zeker opnieuw bestellen bij passasport. Bedankt

Goede snelle levering!

Prima site, goede producten en ook nog eens een top aanbieding!

Bezorgd zoals verwacht!

Prima voorraad en snelle levering!

• Geshopt op PassaTennis

Duidelijk overzichtelijk. Bestellen en snel binnen

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning. PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.

Over PassaSports