Henk
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 53.140 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Henk
Almelo
Makkelijk om te bestellen. En werd snel en goed verpakt bezorgd. Ben erg tevreden.
Moedertje
Almere
Mijn Nichtje is heel blij met haar hockey tas! Super mooi, en van goede qualiteit, levering verliep ook heel snel. Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen.
Katja
Rhoon
Een hele prettige en overzichtelijke website met scherpe prijzen (vergeleken met andere websites)
Sanne
Hengelo
Top service met een goede prijs-kwaliteit verhouding!
PassaKorfbal
Emily
Kerkrade
Snelle levering, makkelijk retourneren.
Chantal
Bergen op Zoom
Snel de volledige bestelling geleverd tegen een goede prijs.
PassaPadel
Koen
Heemskerk
Mooie artikelen mogen ontvangen en heel blij mee. Snel bezorgd en keurig verpakt!
Marleen
Groningen
Prima communicatie over het proces Vriendelijke benadering Komen afspraken tot en detail na Ik blijf zeker klant!
Pim
Oegstgeest
Anja
Maastricht
Zeer tevreden over Passa Sport! Goede service, snelle levering en een ruim aanbod. Alles netjes geregeld en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!
PassaVolleybal
Steven
Bodegraven
Helaas was de doos beschadigd toen het was bezorgd. Ook waren de schoenen helaas niet goed. Inloggen gaat ook niet.
Beveelt niet aan
Anne-Catherine
Maarsbergen
Mijn dochter is op hockey gegaan en wilde heeeel graag een mooi nieuw hockey tenu, tas en hockeystick. Alles bij PassaSports besteld en dat kwam zeer snel binnen. Dochterlief is super blij!
Susanne
Den Dungen
Shop is duidelijk en eenvoudig te bestellen, snelheid van het pakket is mooi snel is niet te lang! Track /tracé is perfect !
Michel
Epe
Hele fijne ervaring met Pasa Hockey! Bestellen via de webshop ging makkelijk en snel. Alles was duidelijk, de bestelling werd netjes afgehandeld en de producten waren helemaal naar verwachting. Goede service en zeker een webshop waar ik opnieuw zou bestellen. Aanrader!
Tijmen
Haarlem
Altijd goede mooie leuke spullen service is top website zit goed in elkaar de app is fantastisch en ja 10/10
Alper
Den Haag
Voor het eerst een bestelling geplaatst, welke zeer snel werd geleverd en waarbij je goed wordt geïnformeerd via mail. Direct een 2e grotere order geplaatst. Ook dit verliep vlekkeloos. Zeer scherpe prijzen en snelle levering! Top!!
PassaBasketbal
Twente Buzzards
Hengelo
Loopschoenen besteld en sokken. Tijdens bestellen stond er voor 16:00 besteld volgende dag in huis Zijn week verder, geen schoenen en ook niet vindbaar via track and trace. Telefoon als je belt wordt niet opgenomen (bel binnen de kantoortijden welke op de site staan) Email waarvan ze zeggen binnen 24uur reactie wordt ook niet op gereageerd. Lekker dan...
Beveelt niet aan
ed
bathmen
Shoppen bij passa (welke sport dan ook) is simpel, betekent vaak mooie acties en er wordt snel afgeleverd. Ook retouren zijn simpel.
Annemie
Weert
Klantenservice is ook altijd tip top op het moment dat hulp nodig is
Tristan
Haarlem
Goede service, alles overzichtelijk te vinden op de website en onlangs Ajax Kit besteld met naam en nummer erop en was helemaal Toppie. En de prijs kwaliteit in verhouding met Ajax webshop dat scheelt een hele hoop.
Louiza
Hoofddorp
Hele snelle en correcte levering. Vroeg in de avond besteld en de volgende dag al geleverd
PassaVolleybal
Maurice
Herten
Bestelling is prima uitgevoerd en kwam keurig zoals aangegeven.
Bernadette
Loon op Zand
2 paar besteld en makkelijk retour beleid en goede kwaliteit voor goede prijs Dankjewel
Marloes
Deurningen
snelle levering, prima prijzen, zeker voor trainingsmateriaal
Edwin
Veldhoven
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
E-Commerce, Retail