Zeer snelle, goede service

Wat een topsite. Snelle levering, veel keuze en bij retournering ook weer snel je geld terug. Zeer aan te bevelen!! Anneke

• Geshopt op PassaVoetbal

De bestelling voldeed aan de verwachtingen en werd op tijd geleverd!

• Geshopt op PassaRunning

Voor mijn man en mijzelf loopschoenen besteld, de volgende dag waren ze in huis! Top service en een mooie prijs.

Erg goed

Mooie hardloop jas gekocht, lekker licht En goede pasvorm

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Product perfect snelle bezorging

Duidelijke en goede omschrijving op de website waardoor je ook in 1z de goede producten aan schaft. Het werd snel en goed verpakt bezorgd!

Uitstekende service

Na een tijdje geleden Adidas Adizero Adios Pro 4 hardloopschoenen te hebben gekocht bij PassaRunning, ontstond er na ongeveer vier maanden een gat bovenop één van de schoenen. Ik had hierover destijds gemaild, maar die mail is waarschijnlijk niet op de juiste plek terechtgekomen. Na het plaatsen van mijn review werd ik echter al snel benaderd door PassaRunning. Mijn klacht werd serieus opgepakt, netjes beoordeeld en uiteindelijk uitstekend opgelost: ik mocht nieuwe schoenen uitzoeken. Wat mij vooral positief is bijgebleven, is de manier waarop PassaRunning alsnog verantwoordelijkheid nam en de klacht klantgericht heeft afgehandeld. Dat geeft vertrouwen. Voor mij is dit precies hoe service hoort te zijn. Ik koop mijn volgende hardloopschoenen dan ook met een goed gevoel weer bij PassaRunning.

Mooie aanbieding

Snelle correcte levering

• Geshopt op PassaRunning

Duidelijke webshop en een snelle levering!

Duidelijke webshop met een overzichtelijk aanbod. Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel. Product voldeed aan de verwachtingen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!

• Geshopt op PassaTennis

Ik had snel nieuwe tennisschoenen nodig en ze werden volgens planning direct de volgende dag geleverd, zodat ik ze de dag erna meteen aan kon in mijn wedstrijd! Top!

• Geshopt op PassaTennis

zeer vlotte levering al vast

De bestelling liep heel goed, maar ik heb de ballen nog niet opgeblazen, dus weet ik het eindresultaat nog niet!

• Geshopt op PassaVolleybal

Snel geleverd.

• Geshopt op PassaHockey

Goede prijs / Snelle levering.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis...Super!

Helemaal super!

Helaas pastte het merk niet voor iedereen, dus heb ik enkele stukken moeten terugsturen. Super service ook voor retourneren! Rest was ook top!

• Geshopt op PassaTennis

Product is wat men aangeeft. Supersnel geleverd. Helderrood communicatie.

Fast

The delivery was super fast and everything arrived perfectly packed.

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering, product zoals omschreven en hele nette service.

Nette, overzichtelijke site. Levering was snel. Na de bestelling zag ik een kortingscode na 1 mailtje werd deze alsnog verrekend. Super netjes vind ik dat.

• Geshopt op PassaHockey

Snel geleverd en goede kwaliteit

Betrouwbaar, snel en goed

veel keus

Ruime keus en scherpe prijzen

• Geshopt op PassaHockey

Super snelle levering. Goede producten.

Had nieuwe hockey schoenen nodig voor mijn dochter. Vandaag besteld. Morgen in huis. Heel fijn!

Prima gelopen

Alles duidelijk en goed.

Snel geleverd.

De bestelling was snel geleverd. Het waren Nike Padelschoenen. Erg mooi.

• Geshopt op PassaPadel

Erg tevreden met mijn bestelling.

Mijn bestelling van twee shirts en hardloopschoenen bevallen me erg goed. Het is ook fijn dat het snel geleverd kon worden en dat ik zelf het moment van bezorgen kon kiezen.

Erg tevreden!

Verkoop liep makkelijk en ben heel blij met mn nieuwe volleybal schoenen

• Geshopt op PassaVolleybal

geweldig service

had vragen en twijfels over een product en ,die werden goed en eerlijk beantwoord via hun helpdesk en uiteindelijk producten toch besteld en niks geen spijt van en eerlijk beantwoord

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports