Snel geleverd voor een scherpe prijs

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Snel en goed product.

• Geshopt op PassaTennis

Er was een technisch probleem met schoenen die ik via passarunning had besteld. Dit werd meteen serieus genomen en is naar alle tevredenheid opgelost.

Misleidende kortingen

Kortingen worden gebaseerd op adviesprijzen die nooit van toe passing zijn geweest. Misleiding met kortingen als uitgangspunt.

• Geshopt op PassaTennis

Goed advies per telefoon gekregen

Ik had kinderschoenen maat 37 besteld, maar ze bleken mijn dochter te strak te zitten. Toen keek ik op de website en zag dat ze precies dezelfde schoenen ook in maat 37 women hadden. Ik zag geen verschil in design. Ik ging googelen of ik info kon vinden over de verschillen, voordat ik weer verkeerd bestelde. Maar ik vond de informatie niet. Toen heb ik maar gebeld voor de info en de dame aan de telefoon kon me goed overtuigen. En ze zorgde ervoor dat ik een code kreeg zodat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Wel voor de terugzending van de oude (wat ik begrijp), maar niet voor de nieuwe schoenen. Super fijn. En de nieuwe schoenen zitten inderdaad minder strak en passen daardoor perfect! Als het goed is, krijg ik de prijs voor de kortingscode 'schoenen10' ook nog verrekend. Heel fijn dat ze daarin meedenken!

• Geshopt op PassaHandbal

Snelle levering en kwalitatieve Adidas tennisschoenen met goede grip en demping.

De levering van de tennisschoenen en ballen was snel en netjes op tijd. De Adidas Barricade schoenen bevallen erg goed: ze bieden voldoende grip op de baan en hebben fijne demping, wat het spelen comfortabel maakt. Zeker een aanrader.

• Geshopt op PassaTennis

Duidelijke site en snelle service.

Goede en snelle service!

Voor ons tennisteam hebben we 8 jasjes besteld bij Passatennis en we zijn ontzettend tevreden! De bestelling werd al de volgende dag geleverd, alle jasjes hadden precies de juiste maat en de kwaliteit is top. Daarnaast kregen we ook nog een leuke korting omdat we er meteen 8 bestelden, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Kortom: snelle service, goede kwaliteit en fijne communicatie. Zeker een aanrader voor teams!

altijd goede service

snel in huis en goede merken

Mooi maar te smal

De schoenen waren qua lengte goed (heb 37,5 gekozen terwijl ik normaal 38 heb, dus vallen groot uit) maar helaas kwam ik er nauwelijks is omdat de schoen te smal was en ze mijn voeten gewoon pletten. De design en kleuren waren wel erg mooi.

• Geshopt op PassaVolleybal

Scherpe prijs en echt heel snel geleverd. Kan alleen maar positief zijn eigenlijk, zou hier zeker weer gaan bestellen wanneer ik wat nodig heb.

• Geshopt op PassaPadel

prima schoenen

klopt helemaal prima schoenen

• Geshopt op PassaKorfbal

Snelle levering, duidelijke website

Haarband was snel geleverd en product zoals verwacht.

• Geshopt op PassaHandbal

Snelle levering en goede kwaliteit!

Erg fijne ervaring met PassaSports. Snelle levering en prima service. Dank!

Snelle levering...duidelijke website

Ik heb voor mijn team prachtige shirt gekocht

• Geshopt op PassaTennis

Duidelijk, vlot geleverd en goede kwaliteit

Ik zal vast nog een keer iets bestellen!

• Geshopt op PassaTennis

Eenvoudig bestellen en alles keurig en snel ontvangen

Gewoon top service!

Mijn ervaring wat super! Mijn bestelling was erg snel binnen, en het retourneren ging ook heel gemakkelijk! Ook het geld stond weer heel snel terug op mijn rekening. Kortom top!

• Geshopt op PassaKorfbal

Super goed!

Het was er super snel! Heel fijn!

• Geshopt op PassaHockey

Helemaal geweldig, volgende dag al in huis.

Voor mijn kleindochters Adidas slippers besteld, zelfs de volgende dag al geleverd. 2 kinderen reuze blij gemaakt mede door de snelle levering. Deze zijn zeker aan te bevelen maar zeker ook PassaSports.

Snelle levering goede kwaliteit

Bestelling geplaatst, werd snel verstuurd en geleverd en de bestelling klopte.

• Geshopt op PassaHockey

Snelle en keurig verpakt gekregen

Snel en mooie kwaliteit en keurig verpakt

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle verzending, mooie schoenen

Naar tevredenheid een bestelling geplaatst. Schoenen waren snel in huis.

• Geshopt op PassaPadel

Retourtermijn

Het blijkt noodzakelijk om binnen 14 dagen via een link je retour aan te melden, waarbij deze termijn niet in de bevestigingsmail of direct op de retour pagina te vinden is, maar je hiervoor moet doorklikken om dit te kunnen weten. Dit ben ik niet gewend van grote webshops, waardoor ik een grote bestelling (>300€) niet deels kan retourneren binnen de termijn van 30 dagen die ik gewend was.

• Geshopt op PassaTennis

Mooi assortiment, goed geprijsd, simpele bestel procedure en snelle correcte levering

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports