Snelle goede service, product naar wens
Goede voetbalschoenen, snel geleverd. Niet duur.
Lidwina
Den Helder
Laden reviews...
4.004 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 53.017 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Goede voetbalschoenen, snel geleverd. Niet duur.
Lidwina
Den Helder
Veel aanbod, artikelen gekocht, waarvan één retour gestuurd. Dat is allemaal goed gelukt en duidelijk aangegeven hoe of wat. Ook met een extra kortingscode om zonder verzendkosten de juiste maat te bestellen! Erg fijn!
Michael
Rijswijk
Mooie trainingsbroek voor een maatje meer, xxl zit prima. Snelle levering.
Annfrancis
Deventer
Passa tennis heeft een enorm assortiment aan tennisartikelen tegen scherpe prijzen en leuke (tijdelijke) acties. Wat ik vooral prettig vind aan hun service, is dat je zelf de bezorgdag kan kiezen. De levering is razendsnel maar als je je bestelling liever op een latere dag wil ontvangen, dan kan je dat eenvoudig aangeven. Kortom zeker een aanrader voor tennissers van alle niveaus die op zoek zijn naar een nieuwe uitrusting.
Elle
Maastricht
Super.
Sara
Aduard
Ruim keuze, snel geleverd.
Marc
Edam
Bestelling geplaatst en was vlot binnen en helaas was er iets met een product aan de hand en heb dit gemeld. Kreeg zeer snel reactie en alles is naar tevredenheid opgelost. Fijn!
Martijn
Heerenveen
Produkt is snel en netjes geleverd.
Wilma
Sprang-Capelle
Bij de scheenbeschermers die we hadden besteld stond geen maattabel. Terwijl toen we de scheenbeschermers ontvingen er zelfs aan de buitenzijde van de verpakking een duidelijke maattabel stond. Als dit als afbeelding of tekst bij de advertentie had gestaan hadden we gelijke de juiste besteld. Nu moesten we dus 1 set terugsturen en een nieuwe bestellen. Zonde van de verzendkosten. Idem voor de bitjes, bitje besteld voor junior waarbij stond one size. Andere optie was senior. Echter ontvingen we een bitje voor under 10 age en dus te klein voor een kind van 12. Ook dit stond duidelijk op de verpakking.
Elco
Zutphen
Goede service, snelle verzending en prima prijs.
Patty
Utrecht
Voetbalschoenen waren te klein dus terug moeten sturen. Dit verliep snel en soepel, ook de terugbetaling.
UmmAmine
's-Hertogenbosch
Snelle levering en goede producten voor een mooie prijs.
Emma
Bavel
Heb tot op heden mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Zou afgelopen woensdag komen. Het is ondertussen zondag en volgens de track en tracé is de bestelling nog nergens.
Evelien Nekeman
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik heb nieuwe hockeyschoenen en scheenbeschermers gekocht. De bezorging via het DHL punt ging prima. De maat was te klein. Terugzenden via het DHL punt ging heel makkelijk.
Gijs
Den Haag
Op zondag besteld en op dinsdag al in huis!
Aart-Peter
Hendrik-Ido-Ambacht
De spullen werden snel geleverd. De kwaliteit is goed en fijn dat jet terugsturen zo makkelijk gaat.
PassaHandbal
Dagmar
Wijk bij Duurstede
De website is overzichtelijk. De bestelling kwam snel in huis. Retourbeleid is goed, als je maat niet goed is kan je middels gratis verzending (met code) een betere maat bestelken.
PassaBasketbal
V.
Oostrum
Heel gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
Eppie
Leeuwarden
Bestelling ging probleemloos prijs was prima en ontvangst van het producht was de dag daarop. En belangrijk het juiste product onbeschadigd ontvangen.
Peter
Spijkenisse
7 handballen ontvangen 5 trainingspakken waarvan 2 leeglopen Klacht ingediend/ garantie Wacht nog op antwoord
PassaHandbal
Paul Van den Berg
ARNHEM
Prachtige kleding, snel verzonden, goede afhandeling.
Esmee
Goirle
Zoals aangegeven de volgende dag bezorgd. Ruime keuze met redelijke prijzen.
Pierre
Waalwijk
Passa is mijn lievelings webshop als ik hockeyspullen nodig heb voor 1 van onze 3 kinderen of voor mijn man ;) Duidelijke webshop, snel in huis, fijne prijzen en altijd super klantvriendelijk. Ze kunnen gerust advies geven of even iets opmeten als je ze vraagt via Instagram. Niks is te gek, ik hou ervan! Met zo’n goede service al jaren een tevreden klant. Ga zo door!
Daniëlle
Lelystad
Snelle levering, duidelijke informatie over de hardloopschoenen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Helemaal top!
Sanne
Zaandam
Verdere toelichting is nu niet meer noodzakelijk vind ik.
Coen
Maastricht
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
E-Commerce, Retail