Svar fra virksomhedsejeren
Beste Hans,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
In je beoordeling geef je aan dat onze leverbelofte niet klopt. We zitten op dit moment in een drukke periode vanwege de start van veel sportseizoenen, hierdoor kan het voorkomen dat ongeveer 2% van de pakketten die we moeten versturen niet op tijd verstuurd worden. We streven er natuurlijk na om alle pakketten tijdig te versturen. We stellen deze klanten altijd de volgende ochtend op de hoogte dat het pakket een dagje later komt en dat we er alles aan doen het pakket zo snel mogelijk te versturen Deze mail is verzonden naar het mailadres wat bij ons bekend is. Helaas zie ik dat dit ook bij jouw bestelling het geval was en hiervoor wil ik mijn excuses aanbieden.
Mocht je het pakket niet meer wensen omdat deze nu te laat is geleverd, mag je deze uiteraard kosteloos naar ons retour sturen. Onze retourenafdeling zal dan een volledige terugbetaling in orde maken zodra het pakket retour is bezorgd en wordt verwerkt.
Mijn excuses voor het ongemak!