Filtre

We hebben de bestelling heel snel binnen. Bedankt

Snelle levering voor een prima prijs

Op zaterdag een Gamin weegschaal besteld, maandag netjes bezorgd. De prijs was goed. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Ruim assortiment, snelle bezorging

Slecht

Nike Sokken vanaf maat 46 geleverd (1 paar)- te groot; niet volgens bestelling ; overige 3 paar sokken wel ok volgens bestelling; nike running shoes ook ok; Jammer

Snelle levering en goede prijzen

Alles perfect gegaan en heel snel

Perfect experience

I ordered my show on Saturday afternoon and received it Monday afternoon. Best price and quick service, will definitely come back to order more.

Veel keus en snelle levering

RunningDirect was de enige shop die mijn keus loopschoenen op voorraad had en zo snel kon leveren (zaterdag bested rn maandag in huis)

Gemakkelijk en snel!

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering, ook nog goede aanbiedingen.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Begin avond besteld. Kon het de volgende dag al in de ochtend ophalen. (Pickup point) En ook nog eens goedkoper. (Asics hardloopschoenen)

Super snelle levering.

Zeer snel geleverd.

Zeer snel geleverd.

Gewoon goed

Schoenen precies zoals verwacht en snel de volgende dag geleverd!

Hardloopschoenen Brooks Ghost 13 vrijdag besteld en zaterdagochtend thuis bezorgd. Prima webshop.

Supersnel geleverd

's Avonds rond 8 uur Miiego oortjes besteld. De volgende ochtend had ik ze al in huis. Bovendien een goede prijs.

Snelle service en goede uitleg over de producten.

Breed assortiment met scherpe prijzen.

Super assortiment en scherp geprijsd, bestelling kwam volgens afspraak.

Vlotte probleemloze levering.

Alles naar wens.

Snelle bezorging van attractief geprijsde items

Snelle bezorging van attractief geprijsde items

Snel het juiste product geleverd

Zie hierboven

Super services

Slechte levering en communicatie

De beloofde levering van vrijdag is zonder enige communicatie 4 dagen opgeschoven. Na veel doorklikken en zoekwerk zelf de deliverylink gevonden. Als je snelle levering aanbied maak t dan ook waar. Zeker omdat je ook nog eens niets laat weten. Daarom ondanks goede selectie en website geen aanrader.

Snelle levering!

Goeie schoenen voor een goeie prijs!

Gekregen wat ik heb besteld tegen een scherpere prijs dan de concurrentie.

Gekregen wat ik heb besteld tegen een scherpere prijs dan de concurrentie. Dus dat.

Kiyoh Anmeldelser