netjes verpakt en optijd geleverd.
Goede prijs voor goede schoenen en daarnaast snel geleverd
Snelle service, goede kwaliteit, zeer goede klanten service
Goede aanbiedingen en top service
Snel, betrouwbaar, goede klantenservice. Niet de allergoedkoopste, maar wel met mooie aanbiedingen. Voor mij een fijen leverancier van hardloopkleding en schoenen.
De Hardloopshop doet wat het hoort te doen. kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Levering is snel. Wat je ook verwacht voor de prijs.
Ik heb vooraf even contact gehad over de juiste maat voor mijn nieuwe schoenen. Ik mocht zelfs twee verschillende maten bestellen en de niet passende retour sturen. Uiteindelijk ervoor gekozen om toch de meest logische maat te bestellen om onnodig spullen heen en weer te sturen te voorkomen. De schoenen zijn meteen verzonden en de volgende dag kon ik ermee op pad!
snel en goed verlopen
Snelle leverin
Maar mieschien is het omdat ik ze moet inlopen want vindt ze voor een schoenen een beetje lomp
Beste Mike, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. Het spijt ons dat je niet helemaal tevreden bent over een door ons geleverd artikel. Wanneer je je bestelling van ons ontvangt, heb je altijd 14 dagen de tijd om de producten binnenshuis te passen en uit te proberen. Indien je niet tevreden bent, kun je in dit geval de schoenen kosteloos naar ons retourneren en/of ruilen. Daarom vinden we het erg jammer dat je hier geen gebruik van hebt gemaakt. Wij willen immers ook dat al onze klanten tevreden zijn over de artikelen die zij bij ons bestellen :) Als je ergens over twijfelt, of je bent op zoek naar advies, kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op maandag t/m vrijdag 9:00-21:00 en in het weekend 10:00-17:00 te bereiken via de mail, telefoon, facebook of whatsapp. Hopend je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Sportieve groeten, Anne - Klantenservice Hardloopshop.nl
Na een bestelling krijg ik 20 % kortingsbon! Geef die dan gelijk!
Beste Ida, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. Het spijt ons dat we niet hebben voldaan aan je verwachtingen. Enkele dagen na het plaatsen van jouw bestelling, heb jij inderdaad onze nieuwsbrief ontvangen waarin een 20% kortingscode werd aangeboden. Dit was onze End Of Season Sale, de code was enkel geldig op al onze sale artikelen. De schoenen die jij had besteld, komen uit een van onze nieuwste collecties. Deze schoenen waren niet in de sale, waardoor de code uit de nieuwsbrief niet geldig zou zijn geweest op jouw bestelling. Mocht een soortgelijke situatie in de toekomst nog eens voorkomen en twijfel je of de korting achteraf geldig had kunnen zijn op jouw bestelling, raad ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen met al je vragen en opmerkingen. Hopend je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Sportieve groeten, Anne
Levering van de schoenen gaat snel. Het ruilproces moet echt sneller kunnen om de binding te houden. Schoenen zijn 23-2 jl. retour gekomen, dit wist ik pas na zelf gebeld te hebben een paar dagen later. Geef de ruilingen voorrang tov de retouren die niet geruild worden. Ik weet jullie proces niet natuurlijk maar moet nu wel erg lang wachten op de schoenen die ik besteld heb, deze waren meer dan genoeg op voorraad. Verder is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam zowel via whatsapp als aan de telefoon.
Beste Damy, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons retour- en omruilingproces te verbeteren. Helaas zijn wij hierin ook voor een deel afhankelijk van PostNL, een pakket kan door vertragingen zomaar enkele dagen later bij ons worden bezorgd. Daarom vragen wij onze klanten ook altijd om het verzendbewijs goed te bewaren. Aan de hand van die barcode kun je zelf ook te allen tijde je pakketje volgen op de site van PostNL. Al onze retourpakketten komen tegelijk binnen in ons magazijn, samen met de pakketten waarbij een omruiling is aangevraagd. Wij kunnen aan de buitenkant van een pakket niet zien wat er met een pakket moet gebeuren. Onze retourafdeling verwerkt alle pakketten op datum van binnenkomst, maar zij kunnen helaas niet op voorhand zien of het een omruiling betreft. Momenteel hebben wij het erg druk. Door de versoepelingen in de huidige coronamaatregelen, mag er eindelijk weer meer gesport worden. Wij zijn natuurlijk erg blij dat er hierdoor meer bestellingen worden geplaatst, echter betekent dit ook dat er meer pakketjes retour komen. Door deze drukte loopt onze retourafdeling helaas enkele werkdagen achter met het verwerken van retouren en omruilingen. We doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken, daarom hopen we toch op je begrip hiervoor. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het erg vervelend kan zijn dat je voor een omruiling wat langer moet wachten dan je van ons gewend bent. Daarom zullen we je feedback zeker meenemen, bedankt hiervoor! :) De nieuwe schoenen zijn inmiddels naar je verzonden. Volgens de track & trace worden deze vandaag bij je bezorgd. Ik wil je hierbij alvast veel sportplezier wensen op je nieuwe schoenen! Hopend je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Sportieve groeten, Anne
ik stond er versteld van dat de schoenen zo snel geleverd werden terwijl menig bedrijf Corona opvoert als een verstoring op tijdige levering. 1 paar retour gestuurd als dit nu ook nog snel afgehandeld wordt is alles helemaal perfect.
Snel binnen, met een leuke kwakzalver tester en sportdrank
Goede prijs voor mijn nieuwe paar hardloopschoenen. Bestelling verliep goed en bezorging was netjes en supersnel! Eerste keer dat ik via de hardloopshop iets bestelde, maar is zeker niet de laatste keer. Bedankt!
Ben heel tevreden over deze sokken Trekken goed aan en ondersteunen goed
Aantal items gekocht via de webshop. Het verloop van de koop, de betaling en de levering verliepen soepel en snel.
Besteld en volgende dag geleverd. Informatie op de website juist en volledig.
Duidelijke site, snelle levering, fijne producten, makkelijk retourneren
Product werd volgende dag al geleverd, Maar was veel te krap. Stond bij deze schoen dat hij krap viel, dus 1 maat groter besteld, maar kreeg alsnog mijn tenen er niet in... retour moeten sturen helaas. Geld retour wacht ik al ruim 1,5 week op, hopelijk vordert dit snel.
Snelle levering en product conform omschrijving.
Ik had absoluut advies nodig bij de keuze van schoenen en broek. Een medewerker aan de telefoon nam uitvoerig de tijd om me geduldig te helpen. Zeer positieve ervaring.
Na bestelling een goede en snelle levering. Qua prijs kwaliteit 10/10
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate