Snelle levering. Netjes bezorgd. Pruduct conform afbeelding op website.
Super snel geleverde goed werkende hardloopverlichting. Goed zichtbaar in het donker. Toppie
Fijne schoen , zit en loopt goed.
Prima overzichtelijke website. Bezorging was ook prima.
In de winkel is persoonlijker dan online shoppen...qua schoenen moet je echt naar de winkel gaan
Beste Eva, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. We vinden het spijtig om te horen dat wij niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Je geeft aan het jammer te vinden dat je nu niet naar de winkel kan, omdat daar je persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Dat kunnen wij heel goed begrijpen, het is ook prettig om vooraf advies te krijgen. Ook kun je in de winkel de schoenen passen voordat je deze aanschaft. Ook al hebben wij geen fysieke winkel, wij proberen hier wel zo veel mogelijk op in te spelen. Daarom kun je voor advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zo kun je ons altijd bellen, appen of mailen. Doordeweeks zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, krijg je altijd 14 dagen de tijd om de producten binnenshuis uit te proberen. Indien je niet tevreden bent over (een van) deze producten, kun je nog afzien van je aankoop door deze kosteloos naar ons retourneren. Graag zouden we willen weten wat wij kunnen doen om het persoonlijke contact te verbeteren, zodat je in de toekomst wel met een tevreden gevoel kunt terugkijken op je ervaring met onze webshop. Hopend je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Moest nieuwe hardloopschoenen hebben en deze winkel had ze nog op voorraad. Duidelijke website en keurig op de hoogte gehouden worden betreft verzending. Binnen 24 uur geleverd.
Ben blij met mijn koop! De hardloop schoenen zijn precies wat ik wilde en waren binnen 2 dagen bezorgd. GEWELDIG!
Meerdere keren iets besteld. En gewoon de volgende dag in huis.
Hardloopschoenen besteld, de dag erna binnen! Echt super
Goede prijs en netjes afgehandeld. Verzending duurde wat lang.
Fijne schoenen en snelle levering
Fijne communicatie via whatsapp! Toen snel mijn schoenen besteld. Top!
Mijn bestelling is keurig geleverd. Alleen al die ongevraagde e-mail daarna...
Beste Ineke, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering! Wat vervelend dat je onze nieuwsbrief als vervelend ervaart. Je kunt jezelf eenvoudig uitschrijven door op een knopje onderaan de mail te klikken. Mocht je er toch niet helemaal uit komen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we je alsnog kunnen uitschrijven. Onze excuses voor het ongemak! Sportieve groeten, Anne
Hardloopschoenen Brooks Defyance besteld. Volgende dag geleverd. Prima prijs en goede service. Ga hier zeker vaker kopen.
Goede demping en afronding. Schoenen zitten perfect.
De service is goed en bestellingen worden snel geleverd. De website is ook duidelijk.
The jogging pants is not exactly what I am looking for. I am looking for a winter or warm pants but it’s not stated on the description.
Dear Poh, Thank you for taking the time to write a review about your experience at Hardloopshop.nl, this means a lot to us. We're sorry that we did not fully meet your expectations. If you're not satisfied about the running pants you ordered, you're still able to return them or make an exchange for another pair. If you're looking for some winter pants, I can highly recommend the following ones: https://www.hardloopshop.nl/asics-silver-tight-women-2012a028-001.html (perfect for all seasons) https://www.hardloopshop.nl/nike-run-division-epic-tight-women-cu3399-011.html (wind- and waterproof) https://www.hardloopshop.nl/adidas-alphaskin-long-tight-women-fj7167.html (perfect for winter/cold temperatures) You have received an email from us with more information about how to return or exchange the product. I hope to have helped you find your perfect pair of running pants for the winter. Kind regards, Anne
Hele fijne schoenen en geweldige prijs bij Hardloopshop.nl. Geleverd volgens afspraak heel erg blij mee. Hardlopen maar.
Fijne duidelijke website. Keurig volgens afspraak geleverd. Super fijne ervaring! Ik ben happy
Meerdere bestellingen gedaan, altijd top.
Zeer te spreken over de snelle en correcte levering.
Geweldig ervaring, nog nooit iets besteld, goede service alles klopt. en mooi op tijd geleverd. Hartelijk bedankt ga zo door. Trees Ruijs
Precies wat ik ervan had verwacht.
Op 18 januari heb ik twee bestellingen gedaan; één bestelling met hardloopschoenen van Under Armour en één bestelling met een hardloopbroek en handschoenen. Dit heb ik in twee aparte bestellingen gedaan omdat bij de broek en handschoenen een langere levertijd vermeld stond. Door de bestelling op te delen kon ik alvast wel mijn schoenen gebruiken. De schoenen werden volgens afspraak de volgende dag keurig geleverd. Vervolgens kreeg ik de volgende dag in eens een nieuwsbrief van Hardloopshop.nl met daarin een kortingscode van 10% op alle hardloopschoenen. Ik heb mij nooit aangemeld voor een nieuwsbrief dus dat vond ik vreemd. Ik heb daarom het bestelproces opnieuw doorlopen en heb nergens de mogelijkheid gevonden om toestemming te geven voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Nieuwsbrieven zonder toestemming verzenden is spam en dus illegaal. Door deze spam weet ik dat ik mijn hardloopschoenen, waar ik prima tevreden mee ben, eigenlijk 10% te duur gekocht heb. Het leek mij een goed idee om even contact op te nemen. Men belooft op de website via Whatsapp tijdens kantoor uren binnen twee uur een reactie te sturen. Ik stuurde op dinsdag om 10.54 uur een bericht met de vraag het kon dat ik de nieuwsbrief ontvangen heb. Uiteindelijk kreeg ik om 16.32 uur een reactie waarin de medewerkster aangaf dat ik per ongeluk op de nieuwsbrief gezet was en ze mij er afgehaald hadden. Hierop gaf ik aan er niet blij mee te zijn dat ik door een ongewenste nieuwsbrief nu weet dat ik teveel betaald heb voor mijn schoenen. Hierop heb ik tot op heden geen antwoord gehad. Ik heb het vermoeden dat iedereen die een bestelling plaatst automatisch de nieuwsbrief ontvangt. Pas als je hier over klaagt wordt je adres met een smoes van de lijst gehaald en de werking van hun systeem wordt niet aangepast. Later ontving ik ook nog bericht dat de door mij bestelde handschoenen niet meer geleverd konden worden dus heb ik daar mijn geld voor teruggevraagd en gekregen. De broek moet ik nog ontvangen.
Beste Thomas, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. Het spijt ons dat we niet hebben voldaan aan je verwachtingen. Daarom wil ik je via deze weg het een en ander uitleggen en uiteraard onze excuses aanbieden. Nadat we jouw bericht via WhatsApp hadden ontvangen, hebben wij intern met andere collega's moeten overleggen om uit te zoeken waarom jij onterecht automatisch voor onze nieuwsbrief bent ingeschreven. Omdat wij deze klacht nog niet eerder hebben ontvangen, waren wij niet op de hoogte hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik moet toegeven dat het een stuk netter zou zijn geweest als we je op z'n minst een berichtje hadden kunnen terugsturen om jou te laten weten dat we ermee bezig waren, zodat jij hiervan op de hoogte was. Tot overmaat van ramp bleek een artikel uit je bestelling achteraf ook nog niet leverbaar. Helaas waren wij hier niet eerder van op de hoogte. Na ontvangst van het bericht vanuit onze leverancier, hebben wij jou (en andere klanten) direct op de hoogte gebracht. Goed om te horen dat de terugbetaling hiervan wel vlot is verlopen. De rest van je bestelling is inmiddels naar je verzonden, en volgens onze gegevens is het pakket ook bij je bezorgd. Wij hopen uiteraard dat de door jou bestelde broek wel naar wens is. Nogmaals onze oprechte excuses voor de ongemakken rondom jouw bestelling. Sportieve groeten, Anne
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate