Snelle afhandeling. Mooie kwaliteit hardloopschoenen. Had per ongeluk de verkeerde maat schoenen besteld. Kreeg snel geld retour. Daarna snel nieuwe schoenen besteld. Waren een dag later in huis. Aanrader!
Ze hadden wat ik nodig had, snelle levering.
Order arrived quickly, return process is easy and quick as well. A pleasant shopping experience all around.
Mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Geen lange wachttijden of halve informatie, maar doortastend contact.
Een leuke zachte regenjas. Vandaag regende het hard maar ik bleef gelukkig droog. Nadeel ik heb niet gevonden hoe ik de kap ophield. Spijtig dat hiervoor niks voor voorzien is.
Super overzichtelijke webshop met goede foto’s en productomschrijvingen. Daarnaast uitermate snelle levering. Om 21:30 uur besteld en de volgende ochtend al in huis! Ik had meerdere schoenen besteld om te passen en te proberen, dus vandaar ook meerdere paren teruggestuurd. De retourzending en terugbetaling was binnen 1 dag geregeld! Een absolute aanrader waarvan veel webshops nog kunnen leren.
Ze hebben direct geantwoord bij het contacteren. Een kortingsbon van een externe werkte niet. Zij hebben mee zitten zoeken en feedback gegeven, super goede service. Helaas is het niet gelukt met de bon maar heb ik wel kunnen profiteren van hun extra 15euro korting op de solden. En dan nog eens snelle levering !
's avonds besteld en de dag erna in huis. Snel en goede kwaliteit.
het is eigenlijk een hardloopschoen had ik begrepen Maar ik gebruik ze om mee te snelwandelen super aan je voeten Ben er heel blij mee.
Had hardloopschoenen nodig voor mijn dochter en werd telefonisch goed geadviseerd. Mij werd aangeraden 2 paar aan te schaffen en daarvan 1 te retourneren. 1 paar past perfect en het andere is terug. Ook advies over afterpay was accuraat.
Verkeerde schoenen besteld. Probleemloos kunnen annuleren. Geen nodeloos heen en weer gestuur. Geld binnen 3 werkdagen dagen retour. En de gewenste schoenen waren er nog eerder!
Helaas ging er wat mis, PostNL had het verkeerde adres (gekregen), maar na contact opgenomen te hebben heeft Hardloopshop.nl adequaat gereageerd en is het toch vrij snel weer goed gekomen. Producten voldoen aan de verwachtingen.
Goede prijskwaliteit/verhouding, snelle levering
Ik dacht dat in deze tijd snelle bezorging niet meer bestond, maar ik had 12 uur na mijn bestelling mijn hardloopschoenen netjes verpakt voor mijn deur, heel mooi afgeprijsd!
Ik had rekening gehouden met een langere bezorgtermijn ivm. drukte bij de bezorgdiensten. Echter, 's ochtends besteld, volgende dag direct thuisbezorgd!
Waren de goedkoopste online. Savonds besteld en volgende dag al ontvangen.
in de avond een mail gestuurd, de zelfde avond nog een reactie, met een advies. en de prijs is ook goed 10 % korting ontvangen.
De hardloopschoenen zijn op tijd geleverd. Helaas ga ik er niet sneller mee, maar wel snel. Volgende keer bestel ik ook een dosis conditie erbij. 17 km per uur daar doe ik t voor. Dankzij de hardloopschoenen zit ik inmiddels weer op 15 km per uur. Ook mooi. Groet.
De schoenen waren de volgende dag al geleverd. Ik had hardloopshop gekozen, omdat ik nog nooit online schoenen heb gekocht, en ik zeker wilde zijn, dat ik ze terug zou kunnen sturen als ze niet zouden passen. En hardloopshop heeft de retourprocedure netjes op de website staan. Het was niet nodig overigens, ze passen prima
Goede keuze. Mijn bestellingen snel en goed ontvangen.
Hardloopshop leverde binnen 24 uur de volledige bestelling onder uitstekende condities.
Product wat is geleverd is prima. Echter, de levering ging compleet mis. Nadat er 2 dagen achter elkaar stond dat er zou worden geleverd stond er ‘leverdatum onbekend.’ Vervolgens stuurde ik een mail naar hardloopshop die binnen 4 uur hadden gereageerd, erg snel! Ik zou een nieuw pakketje krijgen en die werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd! Oftewel hele fijne service!
Beste Jelle, Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling over Hardloopshop.nl te schrijven. Het spijt ons dat wij niet voldoende aan je verwachting hebben voldaan. Helaas was er inderdaad iets misgegaan bij het verzenden van je bestelling. Het is onbekend of deze fout bij ons of bij PostNL ligt, maar ik wil je hier hoe dan ook onze excuses voor aanbieden. Ik ben blij dat je contact met ons hebt opgenomen, zodat we dit voor je hebben kunnen afhandelen. Hierdoor heb je de Nike Swoosh Hoofdband toch keurig netjes ontvangen. Veel plezier met je bestelling! Sportieve groeten, Anne
Original anmeldelse
Alles was volgends wens en snel geleverd. In de sale dus ook een leuke prijs
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate