Filtre

Fijne retrour regeling

Snelle service, goed aanbod.

Top service!

Veel keus producten en snelle bezorging.

Supersnelle levering, uitstekende service

Met kleine voeten is het lastig geschikte en ook een beetje leuke hardloopschoenen te vinden. Ik gebruikte nog een paar erg oude. Nieuwe schoenen uitzoeken kostte weliswaar een paar (retour-) zendingen maar ook deze retouren gingen snel en zonder problemen. Ik heb meteen een reserve paar voor mij en mijn dochter uitgekozen. Superwinkel!

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Ruime keuze, goede omschrijvingen bij ieder product en een nette, snelle levering.

In eerste instantie hardloopschoenen besteld die bij het passen te klein bleken te zijn. Deze teruggestuurd en een halve maat groter besteld. De logistiek mbt leveringen verliep prima, inclusief de communicatie via e-mail en het geld van de retourzending stond weer snel op mijn rekening.

Groot assortiment

Fijne webshop, veel keuze en goede prijzen. Ik bestel hier altijd mijn sportartikelen

Vlotte levering en retour

Snel geleverd en de retour vlot geregeld

Prettige ervaring, snel geleverd, product was goed. Ook iets retour gestuurd vanwege dat het niet paste, deze is goed verwerkt

Duidelijkheid en nette afhandeling

Wat langere levertijd, dit was bij het bestellen al duidelijk aangegeven. Meerdere maten en kleuren besteld en de schoenen die terug moesten retour gestuurd. Ook dit werd netjes afgehandeld.

Snelle afhandeling en levering

Duidelijke website en goede prijs en tijdelijke levering

Tevreden

Gewoon helemaal goed

Duidelijke webshop, simpel bestellen tegen een goede prijs. Ik kom hier terug!

Prompte levering en correcte communicatie.

De gewenste schoenen werden vlot bezorgd tegen een billijke prijs

Snel geleverd voor een prima prijs

Diverse choice and fast delivery

Great variety and excellent speed! Thanks!

Snelle levering en scherpe prijzen

Correcte en snelle handeling

Helaas bleken de schoenen niet te passen en heb ik deze teruggezonden. De levering en de verwerking van de retour zijn snel afgehandeld!

Bestelling niet ontvangen

Al een aantal mails gekregen om het verloop van een bestelling te beoordelen die ik na 8 werkdagen nog niet heb ontvangen.

Goeie prijs, snelle levering

Mizuno hardloopschoenen besteld. Goeie prijs en snel geleverd. Prima!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Ik ben blij met deze mogelijkheid om goede spullen online te bestellen.

Goed advies en snelle bezorging

Snel en goed antwoord gekregen op een vraag voordat ik ging bestellen. Bestelling zelf ging ook perfect.

Snelle en goede service

Snelle en goede service.

Top bedrijf

Snelle levering ruime keuze

Super producten en snel bezorgen

Zeer scherp prijzen voor super producten.

Kiyoh Anmeldelser