Duidelijke website, heldere foto's, gebruiksvriendelijk om door de diverse menu's te scrollen. Zeer uitgebreide collectie. En ben zeer blij met de geleverde producten. Levering supersnel in nette verpakking. Ga er zeker vaker wat bestellen.
Beste Reggy, Bedankt voor je beoordeling. We stellen je mening erg op prijs. Onze teams zijn continue bezig om de website zo gebruiksvriendelijk te maken en het is dan fijn om te horen dat dit loont. We hopen we snel weer terug te zijn op een van onze webshops.
Mooie doos vol schoenen thuis gekregen. En hier schoenen gevonden die nergens anders te vinden waren.
Fijne website, een hoop keuze en goede prijzen. En een super snelle en correcte levering. Helemaal blij mee!
Ruim aanbod aan loopschoenen, vaak mooie kortingen, vlugge levertijden.
Scherpe prijs tov concurrentie en vlugger geleverd dan verwacht! Moest mijn echtgenote mij niet tegenhouden, dan kocht ik hier veel meer.
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van je beoordeling! Wat fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen wat betreft de levertijd! We hopen je snel weer terug te zien en misschien ook met wat aankopen voor je echtgenote!
Er was een probleem met de levering van de loopschoenen. De klantenservice van runningdirect.nl volgt de vragen van de klanten zeer goed op en het probleem werd snel verholpen. De schoenen zelf voldoen en lopen prima.
Original anmeldelse
Bijna een week geleden heb ik een paar schoenen besteld, maar ze zijn nog steeds niet verstuurd. Geen idee wanneer ik ze zal ontvangen.
Prima ervaring. Mooie schoenen snelle levering
Best price best shoes
Zeer mooie prijs en snelle service.
Goede prijzen, zeker als je schoenen koopt van een vorige versie uit een reeks.
Vlotte bestelling en betaling. Levering was ook helemaal goed. Niks op aan te merken. Alles zoals het moet zijn.
Van online bestellen tot online betaling gaat alles super. En je word perfect op de hoogte gehouden van de verzending van je pakket.
Beste Michel, Bedankt voor het invullen van je beoordeling. We stellen de mening van onze klanten erg op prijs en vinden het fijn om te horen dat je zo positief bent over ons. We hopen je snel weer terug te zien op een van onze websites!
Goed product voor een mooie prijs snel geleverd.
L’adresse a était mal retranscrite et donc pas arrivée. Elles sont retournées chez RunningDirect.jl mais elles ne sont à se jour toujours pas remboursée. Je vois
Bonjour, Merci d'avoir pris le temps de compléter notre évaluation. C'est vraiment dommage que vous n'ayez pas reçu de colis. Je vois qu'un message vous a déjà été envoyé par email. Malheureusement le colis nous a été retourné. De ce fait, le colis est bien arrivé à nos retours et vous a été remboursé. Le montant sera désormais également visible sur votre compte.
Volgende keer geen beloftes die je niet waar kan maken aub . Bezorg het op tijd!
Als fervente hardloopster (lange afstanden) kocht ik loopschoenen SAUCONY Triumph 21 (dames). De allereerste keer dat ik hardloopschoenen online koop, want de schoenen moeten écht wel goed zitten MAAR : - Goede, gedegen product omschrijvingen (welke schoen voor welke afstanden en welke ondergrond? enz....) - "maattabel" om de juiste maat te bestellen is simpel, duidelijk en effectief correct --> de perfecte schoenen ontvangen! Dank je wel !!!
Beste, Bedankt voor het invullen van je beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over je schoenen en dat onze website hierbij heeft geholpen. Heel veel loop plezier! En we hopen je snel weer terug te zien!
Duidelijke website en snelle levering.
Heb eindelijk lekker comfortabel en zeker ook betaalbare schoenen Ze zitten echt lekker en lopen heeeeerlijk
Superprijs! Supervlug geleverd! Supergoede kwaliteit!
Als klant ben ik heel tevreden.
Een paar cross spikes besteld. Fabrieksfout...veter plakt vast onder binnenzool...en niet genoeg info over detail van schoen
Overzichtelijke website. Competitieve prijzen. Duidelijke uitleg ivm de aangeboden producten. Heel snelle levering!!
Snelle levering van hardloopschoenen voor een goede prijs
Schoenen binnen 1 dag binnen mooie prijzen
Begin januari schoenen besteld. Langer dan een week op gewacht en maar niets binnen. Tot mijn verbazing werd mijn geld teruggestort. Uitleg gevraagd, het lag aan DHL. Weer opnieuw besteld en nu twee weken later nog steeds niet binnen en mijn geld ook nog niet terug gestort. Bij de klantenservice om opheldering gevraagd maar de ene medewerker blijft maar naar de eerste bestelling verwijzen. Een andere medewerker vraagt om mijn adres gegevens en zal hem opnieuw opsturen. Weer een ander is op onderzoek bij DHL. Ondertussen weet de ene medewerker niet wat de ander mij heeft geantwoord. En ik zit nu zonder schoenen en mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Ondertussen proberen ze me te paaien met €5 korting op nieuwe bestelling. Waardeloos!
Beste Rene, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten op Kiyoh. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. We hebben inmiddels contact met je gehad en hebben ervoor gezorgd dat er een nieuw paar schoenen naar je is toegestuurd omdat het bleek dat in je order geen huisnummer vermeld stond, in zowel je eerste als tweede bestelling. Hierdoor heeft DHL het niet kunnen afleveren. We hebben het adres aangepast en opnieuw naar je verzonden. Deze is inmiddels bij je bezorgd. Ik wens je dan ook veel plezier toe met je aankoop.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate