Filtre

Toffe sneakers , snelle levering ! Fijn dat er een advies bij stond om een maatje groter te nemen .

Pff een te ruime keuze ( super). Snelle levering

Supersnelle verzending en goede service!

Binnen 24 uur in huis! Geweldig. Goed verzorgd verpakt! En met een mooie korting!

Verkeerde product

Ik bestel dames hardloopschoenen en krijg heren trail schoenen. Retour moet ik zelf betalen terwijl zij een fout maken. Na 1.5 week nog steeds m’n geld niet terug. 150 euro!!! Na 2 weken mijn geld retour. Uiteindelijk hebben zij retour voor hun rekening genomen. Duurde al met al lang maar wel prima opgelost.

Snelle levering en een mooie prijs!

Mooie sportschoenen, goede prijs kwaliteit verhouding,snel geleverd!

Mooie sportschoenen, goede prijs kwaliteit verhouding,snel geleverd!

Super snelle levering

Heel snel geleverd, echt direct de volgende dag al in huis om in gebruik te nemen. Top

Supersnelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering, ook bij een bestelling in het weekend.

Snelle levering en goede producten

Ik ben blij met mijn hardloopshorts van Adidas en lange hardloopbroek.

Goede prijs, snelle service

Was langsgereden in flagship store, werd goed meegedacht over de maat voor een schoen die ze niet op voorraad hadden. Na bestelling op de site, binnen een dag bezorgd.

Snelle levering. Goede hardloopschoen

De levering was snel en correct en de schoenen passen prima. Helemaal tevreden met mijn aankoop

Eenvoudig bestellen

Prima tevreden. Geen producten hoeven retourneren. Productomschrijvingen komen overeen met het product.

Wide choice, fair prices, great service

Second time that I bought Asics shoes online at RunningDirect and 100% happy with the service. Wide choice of brands and products at fair prices. Great customer service

Super ,erg blij mee

Goed assortiment

Goed assortiment, redelijke prijzen en zeer snel geleverd

Top-ervaring!

Na een Strava-melding dat mijn loopschoenen aan vervanging toe zijn, nieuwe Asics aan een mooie prijs besteld bij RunningDirect (PassaSports) en deze de volgende dag reeds kunnen inlopen! PS - de Incylence sokken maken de look compleet ;-)

Levert zoals afgesproken

Fijne website goede service

Snel en mooi prijsje

Schoenen zijn erg mooi

Helemaal goed

Zo als gewoonlijk wordt alles netjes en op tijd geleverd. Helemaal TOP.

Goed product. Maar volgende dag niet geleverd

Prima Hardloopschoenen voor een goede prijs. Maar als er bovenin de website staat dat als ik voor 21:30 bestel het de volgende dag wordt geleverd verwacht ik dat ook. Had besteld om 20:30 ;) Toch jammer, maar ik ben over het algemeen gewoon tevreden. Ik zou er weer bestellen.

Nimbus 27

Very nice shoes.

Top product

Fijne sportschoen goede demping

Heel teleurstellend

Ik kreeg bevestiging van mijn bestelling maat 40,5. In het geleverd pakket zat echter maat 38,5. Door een fout van jullie moet ik een retourzending organiseren. Niet leuk!

Prima afwikkeling

Mijn Saucony Ride 18 kort na bestelling afgeleverd, zoals vermeld op de website. Goede service

Veel keuze, goede service, mooie prijs

Makkelijk producten te zoeken op de website, duidelijke snelle afhandeling van de bestelling. Eerste verzending ging mis door het niet kunnen afleveren door DHL, maar support gaf snel duidelijkheid na contact en geld werd teruggestort op de rekening waarna ik direct opnieuw kon bestellen.

Kiyoh Anmeldelser