Prettig en vriendelijk bedrijf!

Had problemen met een kortingscode. Contact gezocht met de klantenservice. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en keurig geholpen. Omdat de door mij bestelde schoenen een maatje te groot waren, wederom contact met de klantenservice gelegd. Ook nu weer uiterst vriendelijk geholpen. Reeds de volgende dag had ik juiste maat schoenen in mijn bezit. Leuke aanbiedingen i.c.m. de geweldige service en snelle levering kan het zo maar eens zijn dat ik hier meer ga bestellen.

Is altijd afwachten maar netjes geregeld alles

Eerste bestelling en zeker mijn laatste niet

Vlotte levering , reeds enkele trainingen gedaan met mijn hoka loopschoenen , fantastische schoen loopt super vlot . Een totaal nieuwe beleving . Met vriendelijke groet Kris

Snel en goedkoop!

Ik had dringend nieuwe hardloopsokken nodig: deze waren de volgende dag al bezorgd en waren goedkoper dan elders!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering!

Zeer snelle levering

Wacht nu wel hoe vlot de omruiling zal verlopen....zelfde product gevraagd in andere maat

Snelle levering van goed product voor goede prijs

Lange compressiesokken gekocht, zitten precies goed, heerlijk tijdens èn na het hardlopen! Veel minder vermoeidheid in de benen.

Zielsgelukkig

Snel en gevraagde spulletjes worden goed en netjes afgeleverd in samenwerking met verzend bedrijven.

Uiteindelijk goed geregeld

Had een shirt besteld en deze was niet aangekomen. Met wat omwegen uiteindelijk toch een nieuwe ontvangen.

Online was snel geregeld en ook heel snel Geleverd. Bedankt Vr.Gr. Sjaak

Snelle service en gemakkelijk bereikbaar voor overleg

Na bestellen had ik heel snel de schoenen en ruilen voor een halve maat groter was geen probleem

Goede en snelle Servië

Goed, snel en goede prijs

Goede kwaliteit, snel levering, de prijs is ok en persoonlijke touch

Snelle service! Super

Vrijdag avond besteld Zaterdag middag geleverd ! Snelle service

Goede prijs, snel geleverd

Snel en goed geleverd

RunningDirect doet hun naam eer aan! Vandaag de Hoka One One Clifton 8 hardloopschoenen besteld en direct de volgende dag geleverd. Helemaal top!

fantastisch

super schoenen, top service

Fijne website, snelle levering

Al jaren klant voor mijn hardloopspullen

Great quality and fast delivery

Website provides wide choice of options and flexible return policy. Delivery is always (based on 4 orders) fast. Often there are good deals and selected products and that is something i enjoy the most.

Snelle en goede levering

Schoeisel werd snel opgestuurd. Helaas voor mij te klein. Retouren makkelijk te verwerken, mits je een printer hebt. Zou zeker weer bij jullie bestellen

Tevreden

Ik deze inlegzolen besteld voor mijn vrouw En vind ze heel fijn.

prima service

overzichtelijke site, snelle levering

Goede site, snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk besteld. Volgende dag in huis. Super.

Zoals men voorschrijft. Vandaag besteld, morgen thuis.

Zoals het beloofd, pakketje mooi zonder deuken , zeer netjes

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen