DE beste sportsokken om te lopen ! Blijven steeds op zijn plaats , nooit blaren . En zeer goed in prijs / kwaliteit

Goed , snelle en keurige levering !

Goede en snelle levering, groot en betaalbaar assortiment ! Leuke acties ! Echt een aanrader om hier wat te bestellen !

Snel

Retour zending gemakkelijk en snel geregeld

Super snelle levering beste prijs

Fantastische service van super producten

Supersnelle levering: super prijzen: excellente productenkeuze

Duidelijke website, goed product en zeer snelle levering.

Zie boven.

Bijzondere snelle verzending

Producten zoals afgesproken, bestelt en morgen in huis. top geregeld.

Super fijne webwinkel met enorm assortiment!

Duidelijke overzichtelijke website, alles makkelijk te vinden. Prijs kwaliteit is ook uitstekend! Zeer tevreden over.

Zeer positief.

Snelle levering en product is naar verwachting.

Super! Geeft veel licht

Het reflectievest heeft wit licht van voren en rood licht van achteren, duidelijk dus. Daarnaast is het licht erg helder waardoor je dus goed wordt gezien

Perfecte service.

Perfecte service.

Snelle service en verzending

Duidelijke site met snelle verzending! Volgende dag bestelling al in huis.

zeer goede ervaring

snel, top service, en top kwaliteit

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Het is mijn eerste bestelling van running nl en ik wil meer bestellen.

kopen zonder zorgen

vandaag besteld en morgen geleverd! Super!

Super, ik ga hier vaker wat bestellen.

Wat later bezorgd dan toegezegd, maar ik had er geen haast mee en was blij met de prijs van de producten.

Duidelijke website met juiste informatie en goede foto's. Bestelling werd heel snel geleverd.

Goede prijs, snelle levering

Prima eerste ervaring met deze website! Zeker voor herhaling vatbaar!

Next day delivery, great product

I ordered shoes that were delivered the next day! The website also has a delayed payment option which is super convenient. Love my mom shoes :)

Duidelijke website en snelle levering.

Ruime keuze goede prijs snel geleverd en super service

Handschoenen besteld, toch een maat te klein. Retourneren en omruilen ging vlekkeloos en erg snel! Dikke prima!

Product ok snel opgestuurd maar post nl is zeer klant onvriendelijk naar mijn mening Wij waren thuis maar niet gemerkt dat ze aan ons deur stonden

Snelle levering Product voldoet ruim aan verwachting

Goed en snel geleverd

Kleur van de schoen was anders dan verwacht

Product werkt niet naar behoren

Ik had zo’n hardlooplicht gekocht met voor en achter licht. Het achterlicht werkt alleen niet zoals hij zou moeten doen. Ik had hem voor de eerste keer opgeladen volledig en toen ging ik hardlopen. Tijdens het hardlopen kwam ik erachter dat de achterlamp continu uit gaat. Dus ik tijdens het rennen de lamp weer aanzetten en vervolgens ging deze weer uit. Heb het product maar één keer gebruikt omdat het niet veilig is om zo hard te lopen omdat je verwacht dat die lichtjes het gewoon doen. Een kennis van mij heeft dezelfde verlichting en heeft dit probleem ook.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen