Goede prijs en snel geleverd.

Mijn eerste ervaring is positief. Overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen en betalen. Verder geen ervaring met dit bedrijf.

Snel geleverd, goeie kwaliteit !

Perfecte snelle en juiste levering!!

Verkeerde maat schoenen besteld, het omruilen ging erg vlot. Binnen een week de nieuwe schoenen geleverd!

Prima service, uitstekend materiaal

Via de websitebezoek ondersoort besteld, razendsnel thuis gekregen tegen superscherpe prijs

Schoenen volgende dag geleverd. Schoenen zagen er super uit, een schoenendoos was met plakband bij elkaar gehouden, en verfrommeld. De schoen zag er wel goed uit en zat perfect.

Mooie prijs en snelle levering

Van de aankoop tot de levering wordt je geïnformeerd over je bestelling.

Snelle levering.

mooie aanbieding en snelle bezorging

mooie aanbieding en snelle bezorging van sportschoenen. tevreden dus!

Goede keus en snelle levering

Tijdige juiste levering

Ruim op tijd. Legit bedrijf.

Mijn favo. dealer nu, voor mijn Mizunos en Nike's.

Correct en snel

Correct en snel

Everything was perfect…. fast and good comunications!!!

I will recommend to everybody.

Goede snelle service en kwaliteit

Vlot, volgens afspraak.

Heel positief.

Snelle levering top service!

Snelle levering, super snelle verwerking van retour.

Prima geregeld. Niks mis mee

Alles netjes verzorgd en snelle levering

Binnen 1 dag geleverd

Zeer snelle levering - top schoenen :-)

Duidelijke website, snelle levering

Ik heb twee artikelen gekocht. Hele duidelijke website en duidelijke voorwaarden. De artikelen zijn snel bezorgd! Geen 5 sterren, want de artikelen zijn geleverd in een plastic zak. Suggestie voor RunningDirect: zoek een duurzamere oplossing voor levering ;)

Contact met de klantenservice was niet erg vriendelijk

De medewerkster Femke kon mij niet helpen over de betalingen. Femke had het de hele tijd dat ik contact met Afterpay moet leggen. Ik heb bij RunningDirect.nl besteld en niet bij Afterpay een bestelling gedaan. Had goede recencies van jullie gehoord maar klantenservice valt me tegen. Levering was top!

Vlot, snel

en mooie aanbiedingen

snel en goede prijs

briljant

lekker strak weer in het pak

Blij!!

Voor mijn insuline pomp was ik op zoek naar een heupband zonder clips of andere harde materialen. Via een diabetes website 1 besteld en via deze site. Die van hier is goedkoper en veel prettiger!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen