Bestelt de volgende dag binnen goed product top kan niet beter

Bestelling direct de volgende dag geleverd top product heel tevreden mee bedankt

Degelijke kwaliteit aan concurrentiële prijs met het respecteren van de vooropgestelde leveringstermijn.

Niets op aan te merken

Precies zoals aangegeven, op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit en super snelle levering

En veel keuze

Fijne service!

Na een klacht over een paar loopschoenen van Brooks Ghost hebben ze me per email snel en goed geholpen!

Snelle levering, goede service

Schoen snel geleverd, zitten heerlijk en kan niet wachten tot mijn volgende run!

Jammer

Mijn hesje is niet intact Er ontbreekt een lichtje op mijn rug Die brand niet Dit is het twee vestje De eerste was met batterijen en die ging steeds uit,dus besloot ik deze aan te schaffen En nu dit weer

Snelle levering en omruil service

Zeer snelle levering en omruil service , voldoet volledig aan de verwachtingen

Snel - goedkoop - veel keuze

De lampjes van Been Seven doen het erg goed fantastisch. Zeer goed zichtbaar voor automobilisten als je ze op de knipperlicht functie zet. In een woord geweldig!

Schoenen precies zoals verwacht Op de site stond goed beschreven welke maat je moet aanschaffen dit is anders dan je gewone schoenmaat. Er was 1 paar sokken niet geleverd maar wel de verpakking, kreeg ze kosteloos de volgende dag per post Super vertrouwen

Rappe levering

Alles goed en snel verlopen

Prima service en levering

Goede artikelen, snelle levering.

Smooth operator

Zoals het hoort! Makkelijk, snel en duidelijk.

Ik vind het goed

Snel en juiste product

Goed geïnformeerd en schoenen lagen een dag later op het afgesproken drop-off punt.

Superservice

Schoenen gekocht die helaas niet lekker zaten. Eerst een nieuw paar gekregen, toen ook die niet goed zaten zonder problemen retour!

Goede en net service

Sportschoenen besteld en netjes en op tijd bezorgd op het afgesproken moment. Tevreden over de website en het aanbod.

Snel

Snelle levering fantastisch

Beloftes beter nakomen

Mooie webshop Goede prijzen Besteld voor 16h, levering volgende dag? Forget it, niet dat ik dringend mijn bestelling nodig had maar zet zo geen catchy slogans als je ze niet waar kan maken. Is niet eens dezelfde dag verwerkt of vertrokken met de pakjesdienst. 4 dagen later was het wat me niet onlogisch lijkt. Verder correcte service

Gemakkelijk en overzichtelijk !

veel keuzes met modellen en zeer goede service

Snelle service, veel keus

Zie boven

fantastisch

zeer snelle levering goede kwaliteit kortom geweldig

Levering

Echt een snelle levering vandaag besteld morgen in huis.

Zeer positief!

Klantvriendelijke site, heldere product presentatie en (zeer)snelle levering.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen