Helemaal top

Mooie hardlopen schoenen. Leuke prijsje voor een goed merk. Lopen heerlijk.

Prima uitleg op de website zodat ik precies de schoenen heb besteld die super passen en geweldig lopen.

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering.

De tip van de site is top.

Ik heb de aanbevolen schoen die aan mijn voorkeuren voldeed besteld en ben hier erg tevreden mee. Had anders nooit dit merk gekocht waarschijnlijk omdat ik het nog niet kende. Levering was ook snel en verder geen gedoe.

Tot

Super tevreden en snelle levering bedankt

Snelle verzending en goedkoop

Alles werd netjes opgelost

Prima sport materiaal

Handschoenen en muts van Odlo passen perpect. En stox sokken ook prima. Snel geleverd.

Correct levering

Zoals het moet

Zoals verwacht

Klantbriendelijk

Fijn om ook via app vragen beantwoord te krijgen!

Mooie loopschoenen aan goede prijs.

Prima en snelle levering.

Pakje nog steeds niet ontvangen

Ik wacht al een week op mijn pakje nog steeds niet ontvangen

Snel aan huis geleverd !

Goeie service en keuze . Omschrijving van producten zijn goed . Voor herhaling vatbaar !

Past goed

Nieuw type schoen met dezelfde pas vorm

Snelle en correcte levering zelfs al ge niet thuis bent wordt bestelling bij de buren geleverd

snel, goed en goedkoop !

idem

Snelle levering van topproduct

Een zeer snelle levering van een goed product. Dezelfde avond al gebruikt en werkt uitstekend.

Kan nog sneller

Heel snel geleverd

Snelle levering en zeer gunstig geprijsd

Goede sportschoenen voor een zeer gunstige prijs

Snelle levering, prima prijzen

Snelle levering van schoenen en sokken, zoals gesuggereerd. Niks op aan te merken en goede prijs

Duidelijk goedkoper, snel verzonden

Uitstekende service als iets uitverkocht is

Gemakkelijk contact kunnen leggen en er wordt snel gereageerd op een mail. De schoenen zijn van prima kwaliteit. Ik kannze bij iedereen aanbevelen

Vlugge topservice

Sportschoenen van topkwaliteit en zeer snel geleverd

Snelle afhandeling. Mogelijkheid voor AfterPay.

Snelle levering en goede communicatie.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen