doen wat ze beloven

Alles volgens naar verlopen

Snelle verzending en goede prijzen

Op Zaterdag besteld tijdens black friday en op zondag geleverd. Ze hebben een prima assortiment.

Snel en correcte levering

Helemaal zoals de omschrijving vermelde. Top

alles vlot verlopen

aantrekkelijke prijzen, correcte afhandeling, snelle verzending: top!

Prima product, snel geleverd

Ben blij met het product. Mooie aanbieding. Snel geleverd!

Super snelle levering, goed product

Goede website met duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering, kortom een aanrader!

Snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering

Vlotte afhandeling

Het bestelde werkt en vlot geleverd

Erg goede service

Helaas zag ik toen ik mijn bestelling ontving dat beide artikelen (energiegels) nog maar een houdbaarheid van één week hadden. Ik was dus vrij teleurgesteld. Ik heb RunningDirect meteen gemaild en kreeg diezelfde dag (zondags) nog antwoord van ze: ze gingen mij de nieuwe producten met langere houdbaarheid gratis toesturen. De volgende dag had ik ze al binnen. De klantenservice krijgt van mij dan ook een dikke 10. Zou hier zeker nogmaals bestellen.

Keurig nette, vlotte verzending en bezorging. Mooie schoenen, kwamen overeen met de webshop.

Betrouwbaar en snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie prijzen

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie prijzen

In 1 woord top

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Snel en goed.!

Goede en snelle levering.! Ondanks de drukte toch alles op tijd binnen gekregen. Ik bestel daarom ook vaker hier. De kwaliteit is goed en geregeld goede kortingen.!

Supersnel en product zoals verwacht

Ik blijf het bijzonder vinden dat als ik om 21.00u iets bestel, ik het de volgende dag in huis heb. Het product voldoet exact aan mijn verwachting.

Zeer tevreden. Geen opmerkingen

Pakket nog steeds niet ontvangen

Na een week heb ik mijn pakket nog steeds liet ontvangen! Ook geen enkele reactie op mijn e-mails hierover

Snel en kwaliteit prijs prima

Top geregeld, snel en goede prijs/ kwaliteit

Alles ok

Snelle levering, alles ok.

Snelle levering. Prima

Prima snelle levering vannen goed product

Zeer goede en snelle service!!

Heb een paar schoenen voor mij en mijn vriendin besteld, waarvan de afhandeling zeer adequaat en snel ging. Rond het middaguur 2 orders geplaatst, en de volgende dag rond het middaguur in huis. Top. Tom

Love my new sport shoes!

The price was very good, I’m very happy with my shoes. They’re very comfortable and pretty.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Goede services, prima kwaliteit

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen