Prima en snelle service

Heel snel bezorgd, service met een smile

Zeer snelle en correcte levering. Topproduct!

Snelle levering!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoemen!!

Tevreden over, aanbieding, levering en service.

Snelle levering en makkelijk met ruilen of retourneren. Naast mooie aanbiedingen.

Geduldig en professionele bijstand

Geduldig en professioneel

Levering duurt lang

Nog steeds geen pakje ontvangen. Op jullie website staat levering volgende dag bij het artikel maar dat blijkt toch niet correct

Slecht

Teleurstellend als je sokken besteld en je krijgt schoenen geleverd (en de schoenen niet eens in je maat)

Prima service.

Had schoenen gekocht die te groot waren en moest toevallig in Waalwijk zijn. 1 telefoontje en ik kon ze zo komen omruilen voor de goede maat.

Mooi en functioneel armband lichtje met usb kabel super handig dat je hem steeds kunt laden

Leuke ontdekking

Eerste keer dat ik bij Runningdirect bestel en meteen een hele positieve ervaring. Besteld vanuit België en dag daarop geleverd. Daarbij nog het feit dat mijn cadeau (gratis mizuno loopsokken) op een of andere manier niet op bestelsamenvatting stonden en er dus niet bij geleverd zouden worden! 1 telefoontje en dat was opgelost. Alsnog de gratis sokken die zelfde dag verzonden en samen geleverd! In een woord TOP!!!

Model schoen voldeed niet. Voor de juiste pasvorm moet ik naar de winkel gaan.

Snelle en nette levering.

snelle levering en goed verpakt

Gratis product werd niet meegeleverd

Gratis sokken hoewel maat en kleur gekozen werden niet meegeleverd.

gratis sokken zijn niet geleverd, misleidende advertentie dus

beloofde gratis sokken zijn niet geleverd, misleidende advertentie dus

top service

Goede webshop met een snelle correcte levering

Supper

snelle levering , vriendelijk persoon aan de lijn

Binnen 1 dag geleverd

En goedkoop

Goede, vlugge levering

Het product werd snel geleverd, goed ingepakt

de bestelling had ik de volgende dag al in huis. Dus heel tevreden

Vlotte service

Snel besteld en geleverd. Makkelijk retour sturen indien niet goed.

Verzending trekt op niets

Pakje door vervoerdienst spoorloos.

Zondagmiddag besteld en maandagmiddag in huis! Super geregeld en met post.nl wat voor mij de fijnste manier is.

perfecte levering vlgs afspraak

goede afspraken maken goede vrienden

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen