Mooie aanbieding van de hardloopschoenen die ik altijd heb!

Super blij met deze aanbieding. Ik heb gelijk 2 paar hardloopschoenen genomen en kreeg een paar goede hardloopsokken bij. Tevreden als altijd met dit model. Ik liep vanmorgen weer op "wolkjes"

Goede prijs, snelle levering

Alles prima

Prima service niets aan te merken

Genoeg in aanbod, ruime keuze. Snelle levering.

Snelle en goede service

Mooie sportschoenen voor een goede prijs. Snelle levering en goede Service.

Snelle levering, lastig ruilen…

Besteld, maatje groter nodig. Wacht al 2 weken en hoor niets…

Snelle bezorging, product naar behoren. Blij met de 2 paar gratis hardloopsokken, ook prima kwaliteit. Aanrader hier te bestellen! Bedankt RunningDirect.

Perfect!

Alles gegaan zoals beloofd! Gewoon goed!

Prima geregeld

Prima en snel geregeld. Goede prijs en duidelijke site.

Goede prijs kwaliteit

Heb al jaren inov en nu gaan we de 210 proberen.

Gewoon goed

Alles gegaan zoals t hoort

Super snelle levering

Fijne webshop, en super snelle levering !

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Geheel niet blij!!!

Bestel een paar hoka one hardloop schoenen maat 36. Krijg ik maat 36 2/3 binnen. Ik bellen, volgende werd de nieuwe paar geleverd. En ja hoor voor de 2de x weer de verkeerde maat binnen. Maandag ochtend maar weer bellen en nu maar hopen dat ze maat 36 hebben. En ik moet 2 paar terug gaan sturen, terwijl ik een volledige week werk en weinig tijd heb. Dus ik ben zwaar teleurgesteld!!

Aanrader: goede prijzen, snelle levering

Prima eerste ervaring gehad met hardloopshop.nl. Vlotte levering en super prijzen op m'n schoenen. Kreeg er ook nog 2 paar sokken bij. Aanrader dus.

Goede service, prima prijs

Goede service, prima prijs

hele goede service

mijn bestelling heb ik vrij laat geplaatst en toch binnen de beloofde tijd geleverd.

Snel geleverd Goede kwaliteit Gratis 2 paar sokken

Snelle, goede levering

Ik had het enorm snel in huis, goed verpakt en goede schoenen

Fijne klantenservice

Klantenservice is ook buiten kantoortijden bereikbaar, korte wachttijd. Bij vragen over een product (compressiekousen) word je goed en snel geholpen. Prima service en hierdoor grotere kans op succesaankoop.

Gewoon top

Groot assortiment,scherpe prijzen,snelle levering

Snel en correct geleverd

Na bestelling in de avond werd mijn bestelling direct de volgende dag afgeleverd.

Goed en betrouwbaar

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen