Snel en correct geleverd bedankt

Snel en correct geleverd bedankt

Snel en direct.

Direct is direct en niet te lang wachten bestellen is leveren!

Voor 22:00 is daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Fast delivery, simple purchase process.

Very straight forward to make an order and delivery times were very fast.

Goed afgeleverd

Een prettige ervaring

Altijd weer blij met jullie mooie schoenen!!!

Snelle levering en scherpe prijzen

Ik vind runningdirect.nl een goede shop voor al mijn hardloopkleding. Ze leveren snel en de kwaliteit is goed. Enige nadeel is dat bij retouren een printer nodig is. Dat zou papierloos kunnen!

Snelle levering, goed verpakt en betaalbaar super.

mooie spullen voor het hardlopen, betaalbaar en nog gratis verzenden en snel.

Positief

De schoenen zijn nog niet geleverd!! Deze zijn door PostNL bij een verkeerde afhaallocatie afgeleverd. Erg vervelend. Dit probleem is niet door RunningDirect veroorzaakt

Gewoon besteld en snel geleverd. Tevens een leuke goodie bag met handige spulletjes (jammer van de verkeerde maat sokken (schoenen 45,5 besteld en sokken 39-42 geleverd in de goodie bag)).

Hele mooie collectie en snelle levering

Ik heb twee bestellingen gedaan waarbij ik gebruik maakte met extra kortingscode. Daarbij kreeg ik ook nog een GoodieBag met daarin o.a. sportsokken, zweetband, scarf, sport voeding en alles van super goede kwaliteit. Dat zegt heel veel over deze webshop! Topadres.

Snel

Snel en netjes

Goede demping en zalig om mee te lopen. Schoen rolt goed af

Fantastische service!

Ik bestelde een paar hardloopschoenen tijdens een actie waarbij je een gratis goodiebag kreeg: een übervol gevuld HOKA ONE ONE rugzakje. De schoenen bevielen niet en stuurde ik terug. Het rugzakje daarentegen wilde ik heel graag hebben, groot fan als ik ben van HOKA ONE ONE. Ik belde de klantenservice met de vraag of ik het rugzakje kon kopen. Ik kon de schoenen terugsturen en het rugzakje mocht ik houden! Ook de inhoud (die was echt niet misselijk!) hoefde niet terug. Wat een verrassing. Topgebaar van Running direct.nl, nogmaals dank!

Top top top

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Supersnelle levering

Goede aanbieding, supersnelle levering en alles prima in orde!

Goede ervaring

Snelle levering, goede prijs

1 van de shirt was bevlekt

1 van de bestelde shirts was bevlekt en rommelig ingepakt om kapot zakje. Shirt gewassen, maar vlek is er niet uit. Ontevreden dus

Super snel geleverd en een prachtige goodie bag

Zeer netjes en supersnelle levering

Snelle correcte levering.

Topmerken, topservice en snelle levering

Ik heb al vaker besteld en ben erg tevreden. Mooie kortingen en acties en altijd snel geleverd. Heel tevreden!

Snelle levering! De website die er heel netjes uitziet had afgelopen week wel kuren.

Uitstekende service

Om 20.00 uur besteld, de andere dag voor 12.00 uur binnen

Great prices Easy to shop!

RunningDirect has a great selection with good prices. Sometimes my size is not available, which is disappointing, but understandable.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen