Supersnel, keurig verpakt en op tijd bezorgd. Prima schoenen!

Scherpe aanbieding en snelle levering

Gebruik gemaakt van een actie. Naast 20% korting kreeg ik ook een goodie bag met allerlei handige dingetjes, geen prullen zoals vaak het geval is bij goodie bags. Eerdere ervaringen ook positief. Gratis en soepel retourneren, vlotte terugbetaling en zeer snelle levering door PostNL.

Fijne Craft loopbroek

Prima loopbroek met perfecte pasvorm.

Kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs

Fijne winkel met een hoop aanbod voor een scherpe prijs. Ze staan werkelijk voor hun levergarantie. Vanwege drukte konden ze mijn bestelling niet op de genoemde dag leveren, daarentegen kreeg ik een zeer schappelijke kortingsbon tegemoet. Wel is het zo dat, waarschijnlijk mede door hun scherpe prijzen, ze soms de producten niet op voorraad hebben voor langere tijd. Gelukkig bieden ze veelal een goed alternatief!

Zeer tevreden!

Goede service, snelle verzending en goede aanbiedingen!

Snelle levering en fantastische goodybag

Mooi producten en snelle levering en service

Bestelling ging soepel. Goedkoop en snel geleverd.

Prima snelle levering

Schoenen zoals verwacht, gewoon goed

Fijn

Snelle levering, goed verpakt, helemaal compleet, duidelijke communicatie.

Het bestelde werd snel geleverd

Snelle levering van het bestelde!

Super website!

Heel goed! Bestelling na 1 dag geleverd mét heel leuke goodiebag! :)

Goede prijzen en snelle levering

Mijn ervaring met runningdirect was heel positief. Snel en makkelijk. Top!

Ben zeer tevreden over de snelheid en het product en prijs

Snelle levering!

Snelle levering!

Snel goed product

Perfecto

Snelle levering zoals beloofd, voortaan bestel ik mijn sportartikelen hier!!

Great prices & fast shipping!

Loved my item & the price I got it for, the service is great as well. Received my shoes the next day! With a solid free gift too.

Snelle levering! Zelfs gratis paar sokken erbij!

Vlotte levering

zeer goed

supersnelle en vlotte levering

snel geleverd ondanks probleem met huisnummer

huisnummer was in de bestelling 0 in plaats van 37? bestelling niet geleverd en is retour gegaan en ondanks dit een paar dagen later juist geleverd.

Alles verliep snel en goed

Binnen een dag had ik mijn bestelling. Alles netjes in orde!

Goed advies en goed en simpel product.

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad, een goed advies gekregen en het product (licht gevend hesje) gekocht. Nu een paar keer gebruikt en bevalt tot nu toe prima. Lekker licht en je merkt amper dat je het hesje draagt. Ik hoop alleen dat de accu het lang vol houd, dat kan ik nu nog niet beoordelen.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen