snelle levering en goede verzending kosten.

gewoon goed

Snelle reactie

Een aantal dingen ging niet helemaal zoals ik had verwacht. Door hier via whatsapp een berichtje over te sturen, werd dit heel snel verholpen. Zo fijn dat die reacties ook zo snel kwamen, dat zie je niet vaak! Echt compliment daarvoor!

Snelle levering, scherpe prijs, mooi cadeautje erbij gekregen.

top

Om 21.30 besteld, de volgende ochtend al in huis. Heerlijke schoenen. Ik kom zéker terug!

Top m!!

Product en levertermijn zoals beschreven. Top!

Goede schoen nette prijs

Ok

Snel geleverd , retourneren via PostNL ook snel en handig geregeld

Verkeerde schoenen

De verkeerde schoenen zijn geleverd

perfect!!!

Quickly and perfect!!!

Correct en snel

Zeer tevreden over de levering

Prima service!

Rond 21h besteld, 's Anderendaags om 12h geleverd! Zelfs nog mail gestuurd waar ik zeer snel antwoord op kreeg.

Supersnel bezorgd

Bestelling was binnen 24 uur binnen en ik kreeg er ook nog nuttige extra cadeautjes bij.

Goede snelle levering

Goede snelle levering de een goede prijs voor de schoenen

Ruime keuze , snelle verzending

Mooie overzichtelijke webshop, ruime keuze Vlotte afhandeling

Supersnel!

Supersnelle goede levering!

Great

Very goo brands, very fast delivery, good service. Recommend to everyone

Prima webshop.

Levering van de schoenen ging supersnel. Dag na bestelling kwamen de schoenen.

Goede en snelle service

Goed en snelle service.

Retour procedure werkt niet

Bestelde schoenen wil ik graag terugsturen. Maar helaas werkt de retour procedure op hun site niet. Klantenservice gebeld en daar kenden ze het probleem. Maar daar deden ze verder niks mee, ik moet geduld hebben tot de site weer werkt. Vooralsnog niet het geval… ondertussen hebben ze een niet al te ruime retour termijn van twee weken. Waardeloos

Snel en met korting

Snelle levering en prima verder

Toffe website Wel wat zoeken voor de juiste maat Maar vriendelijke dame aan de telefoon Vlotte levering

Wacht nog steeds op levering

Bestelling geplaatst, na 2 werkdagen een mail dat er een fout zat in het voorraad systeem en dat ik een ander paar mocht uitzoeken (tot €10,- duurder dan de oorspronkelijke aanschafwaarde). Op de site stond de schoen nog steeds op leverbaar, dus gebeld. Gaven ze telefonisch aan dat hij wel leverbaar was. 2 minuten later was hij niet leverbaar. Ik heb een kleur doorgegeven die ze wel op voorraad hadden, maar er is nog niets geleverd.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen