Snelle levering fijne website

De volgende dag al binnen! Fijne website en snelle levering

Dacht dat er gratis 2 paar sokken bij geleverd werden werd aangegeven bij de bestelling. Zag ik niet terug in de order maar schoenen mooi op tijd geleverd ga ze dit weekend testen.

Heel snel bezorgd en goede track

Was wel vrij duur

Snelle levering van een goed product

Ik kon goed mijn product vinden en bestellen op internet. Snelle levering.

Te late levering, niet volgens termijn

Speciaal aankoop gedaan van 4! Paar schoenen met levering dag nadien, maar levering niet tijdig aangekomen. Ontevreden klant dus want er wordt bij bestelling wel weergegeven dat de levering bij bestelling voor 22u (en ik bestelde veel vroeger op de dag) de dag nadien geleverd zal worden….

Prima, snel en adequaat

Product snel ontvangen ondanks bestelling op zondag. Chatfunctie werkt ook in weekend.

Snel en goed

Zondag besteld en maandag bezorgd. Netjes verpakt en lekker vlot. Dat is altijd prettig.

Amazing offer and service level

Best price in the market and delivered the next day. Even with a free pair of socks!

Dag 1 besteld, dag 2 bezorgd:-)

Goede communicatie en snelle bezorging! Beloofde “voor 22.00 besteld volgende dag in huis” Kreeg zelfs gratis sokken bij mijn bestelde hardloopschoenen :-)

Goede levering

Goede en snelle levering tegen een scherpe actieprijs Geen 5 sterren, ik moet mijn schoenen omruilen vanwege de maat. De website van sportshop blijft hangen in dit proces dus kan dit nu niet voor elkaar maken

Wat een snelle en correcte levering. Ook nog een extraatje gekregen, top!

Snel goed geprijsd

Toch een tweede paar gekocht met alleen een andere kleur omdat ze zo heerlijk zitten.

te laat geleverd

Vandaag voor 22:00 besteld morgen in huis. 4 dagen later waren ze er.

Goede ervaring. Vrijdagavond laat besteld en maandag mijn pakket in goede orde ontvangen. Scherp geprijsd.

Top service, 1 dag verlaat maar gelijk bericht!!

Leveren naar verwachting

Positief. Simpel. Snel.

Betrouwbare leverancier

Aflevering bestelling op tijd en geleverd conform beschrijving.

Besteld en volgende dag geleverd! Mooie schoenen voor prima prijs!

Prima artikelen!

Levering was te laat, maar werd meteen gecompenseerd met een tegoedbon! Super service!!

Snelle en soepele levering!

Scherpe prijzen en soepele snelle levering!

Hele snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Levering en retourneren gratis. Zeer tevreden.

Zeer goede service en voordelig

Duidelijke site, zeer goede service, snelle levering en lage prijzen

Prima ondanks vertraging

Mijn ervaring met runningdirect is prima. Door drukte in magazijn kon er niet tijdig geleverd worden maar daar werd ik over geïnformeerd en kreeg daarvoor een tegoedbon. Daarnaast nog 2 paar sokken als cadeau. Schoenen kwamen een dag later alsnog keurig verpakt aan.

Verzenden duurt lang

Er wordt geadverteerd met “voor 22:00 besteld, volgende dag bezorgd” In de praktijk bleek op donderdag om 21:40 bestellen, maandag pas bezorgen. Pas in de bestelbevesting wordt vermeld dat het wellicht wat langer kan duren, niet echt netjes. Het pakket werd zaterdag bij PostNL pas aangeboden. Dus aan de post lag het niet.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen