Snelle levering goede prijs.

Goede prijs voor een paar top hardloopschoenen. En nog twee paar gratis sokken op de koop toe! Hartstikke leuk!

snel effectief

besteld en 2 dagen later geleverd !!!!

snel en heldere aflevertijden

altijd spannend of de schoenen besteld via internet precies passen. gelukkig deden ze dat

Verwerking retourzendingen werkt niet

Schoenen besteld. Waren volgende morgen keurig in huis. Schoen ook prima maar iets te krap. Aangemeld voor retourzending en volgende dag teruggestuurd. Bij retourmelding aangegeven dat ik dezelfde schoen 1 maat groter wil. Niets meer gehoord dus na 1 week gebeld. Vriendelijke dame die aangeeft dat alles bekend is maar dat er vertraging is bij retourzendingen. Geeft geen uitsluitsel over wanneer ik nieuwe schoenen mag verwachten. 1 week verder nog steeds niets gehoord........

Veel aanbod, lage prijzen.

Je kunt er veel vinden op hardloop gebied, schoenen zie ik er voor de laagste prijs, dus super. Levering is snel.

Accuraat en zonder zorgen

Voor het eerst hier besteld. Meteen blij en tevreden. Goed voor elkaar. Heldere communicatie.

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg tevreden over mijn bestelling. Ik kom gauw terug!

Foute levering

Eerste instantie schoenen niet thuis (bij de buren) afgeleverd, maar bij post.nl punt op industrieterrein. Pakje bevatte de verkeerde maat schoenen Contact opgenomen, retourformulier gemaild gekregen Werd mij geadviseerd opnieuw te bestellen Bij afrekenen bleek de maat niet beschikbaar te zijn. Na bellen krijg ik de retourkosten a 7,50 niet terug Toen schoenen bij bol.com besteld. Goede maat de volgende dag in huis.

Ruim aanbod aan interessante prijzen en correcte service!

Nieuwe hardloopschoenen besteld na de aanbevelingen te volgen van RunningDirect. Gekocht aan de laagste online prijs en ik kreeg er gratis nog 2 paar elite loopsokken bij. Levering snel en volledig correct en ze lopen zeer comfortabel. Zeer tevreden dus!

Snelle levering, binnen 2dagen geleverd

Twee keer verkeerde levering

Ik had sportschoenen besteld kreeg ik kneepads opgestuurd. Klantenservice was wel vriendelijk maar ik moest wel zelf de kneepads terugsturen en het bewijsje mailen dan zouden de schoenen opgestuurd worden. Volgende dag kreeg ik wel de schoenen maar ook drie hockeysticks die ik niet besteld had. Schoenen zaten niet goed (kunnen zij niks aan doen) maar nu moet ik weer het weer gaan terugsturen en geen zin meer om nu nog andere schoenen te kopen daar want wie weet wat ik nu weer krijg opgestuurd. Misschien wel een lama. ;-)

goede prijs voor goede service

volop keus en super snel geleverd

Soepel verlopen!

Bestelling verliep soepel en snel bezorgd!

Schitterend

Donderdagavond besteld, vrijdag middag aan de voeten....

Snel en goed bezorgd, spullen zijn goed

Snelle bezorging, adequate wijze van retourneren bij verkeerde maat

Goed en snel

Leuke artikelen voor leuke prijzen. Snel in huis.

Te goed geleverd.

Was te vrede.

s Avonds schoenen bestelt en de volgende dag had ik ze aan!

Snel en prima geleverd.

voor herhaling vatbaar

Snelle perfecte afhandeling

Snelle, vlugge correcte afhandeling aan een heel scherpe prijs. Top

Snelle levering, goed verpakt, achteraf betalen via Afterpay mogelijk

De ene dag besteld, de volgende dag zoals beloofd geleverd. Uit voorzorg meerdere maten besteld. Helaas was het model dat ik wilde hebben niet in maat 46,5 leverbaar. Gelukkig had ik een ander model in deze maat besteld en deze heb ik nu uiteindelijk gehouden. Twee andere maten retour. Vertrouw erop dat deze binnen 14 dagen worden tegengeboekt. Heb namelijk gekozen voor Afterpay.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Alles in orde!

Snelle levering. Goed verpakt. Alles ok!

Mooie online winkel

Een running shop met een mooi breed en diep assortiment tegen mooie sale prijzen. Webshop is overzichtelijk en werkt redelijk snel. Levering is snel en accuraat.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen