Lever tijd klopt niet

Hier besteld omdat jullie voor 22:00 volgende dag bezorgd beloven terwijl het in een andere webshop goedkoper was. Belofte niet na gekomen. Beloof niet iets wat je niet kan waarmaken

Super snel geleverd

Keurig volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Snel & goed…

Zie boven

TOP prestatie!

Na bestelling van product werd deze ook nog eens binnen 24 bezorgd! Jullie hebben bestelling en levering zeer goed op de rit, in een woord “TOP”

Had nike air zoom pegasus 38 besteld zoals verwacht van deze online hardloopwinkel winkel komen ze ook alle afspraken na Staan ook heel goed beoordeeld op internet vandaar

Jammer dat de schoenen niet passen

De maat komt niet overeen met mijn schoenmaat jammer

goed geregeld

schoenen besteld, maar het was niet mogelijk postnl punt te selecteren. Via klantenservice is het uiteindelijk goed gekomen. Snelle levering.

zeer goed

inwisselen van een te kleine schoenmaat ging zeer voorspoedig, proactief werden tips gegeven om zo snel mogelijk de juiste maat in huis te krijgen

Goed.

Goed.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe hardloopschoenen.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe hardloopschoenen.

Snelle service.

Zoals het altijd zou moeten zijn.

Op tijd geleverd

Veel keus kwa loopschoenen en snelle levering van 1 dag. Mooie en goede schoenen ik ben er blij mee ga zo door

Super snelle verzending en producten voldeden volledig

Snel en correct

's Avonds besteld en de volgende dag al tijdig en correct afgeleverd. Ook voordelige prijs.

Goede spullen snel geleverd

Website bezocht, spullen besteld, twee dagen later in huis

Duidelijk,snel,goede kwaliteit,goed geregeld

Concurrerende prijs, snelle levering

Bijna alles wat ik zoek is leverbaar

Duidelijke aanbiedingen, snelle levering

Fijn dat je op de hoogte gebracht wordt van aanbiedingen en nieuwe producten. En als het in je winkelwagen zit is het ook gewoon leverbaar en geen gezeur..

prima levering

mijn bestelling snel in huis, erg fijn

Netjes afgewerkt de bestelling

Top geregeld

Van begin tot eind goed geregeld

Kostte wel wat en paste ook nog door de brievenbus.... Volgende keer maar weer futurumshop. Die werken ook nog eens met fietskoeriers.

Gied

Ik had geen ervaring. Maar nu goed.

Snelle levering.

Snel geleverd en zeer tevreden overvde kwaliteit

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen