Geweldig en z goed klasse

Super behandelt pracht schoenen En sn elle levering

Snel geleverd!

Sneakers werden binnen 24 uur bezorgd. Volgende keer weer hier.

Schoenen zijn top kwaliteit

De schoenen die ik heb besteld zijn perfect voor me mudmasters en obstaclruns super blij mee

Supersnelle levering

Makkelijk besteld en volgende al binnen.

Begrijp niet waar ik pakket kan retourneren.

Mijn mailadres heb ik per ongeluk met een puntje dus verkeerd verzonden . Ik weet niet hoe ik het pakket terug kan zenden.

Uitstekende service

Goede communicatie en tijdige bezorging

topservice

Altijd mooi op tijd, keurig verpakt en ook aan de telefoon wordt je prettig te woord gestaan.

Super snel, goede prijs

Super snel. Goede prijs.

Bestelling snel geleverd

Product zoals verwacht

Snelle service, perfecte schoenen!

Snelle service, perfecte schoenen!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit Snelle levering

Supersnel en goede prijs

Asics nimbus 23 besteld en de volgende dag al hardlopen, super.

Goed, snel

Prima bedrijf

Goede whatsapp voor vragen. Snelle levering

Ruime keuze en snelle levering.

Overzichtelijke site, ruime keus en supersnelle levering.

Geweldig van A tot Z!

Zeer tevreden met mijn eerste ervaring bij jullie :) Overzichtelijke website, ruim aanbod, makkelijk doorheen te wandelen en duidelijke communicatie. Heb toevallig een mooie aanbieding op de kop getikt. Erg blij met het product. Snelle en goede levering. Product in prima staat. Kortom; zeer tevreden :)

Vlotte afhandeling.

Fijne winkel met voldoende keuze scherpe prijzen.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Bestelling, bezorging zijn prima en snel. Helaas waren de schoenen niet wat wij ervan verwachtte maar daar kan de winkel niets aan doen. Nu wachten op de retourafhandeling.

Super snelle levering altijd

correct en snel

Correcte en snelle levering

Snelle levering, zondag besteld maandag in huis.

Groot assortiment en snelle levering.

In de webshop is een heel ruim assortiment, voor ieder wat wils. De levering van je bestelling is meestal de dag erna wat kopen extra prettig maakt!

Snelle levering en prima schoenen!

Scherp geprijsd, snel geleverd.

Toppertje

Zeer snelle levering

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen