Snel, professioneel and waarde voor zijn geld

Snelle levering, prima prijs (50% tov winkel)

Zie boven

In orde

Twee paar Adidas Ultraboost 21 gekocht voor een zeer scherpe prijs. Helaas waren de schoenen niet voor mij en moet ik ze retourneren. Ik ben te spreken over de communicatie, vlotte verzending en dat alles goed verpakt zat. De kaartjes zaten nog netjes aan de schoenen bevestigd (zie je lang niet meer bij alle webwinkels krijg ik wel eens de indruk). Ik zou jullie aanbevelen.

Goede schoenen voor een geweldige prijs. Gisteravond besteld, vanmorgen bezorgd. Sneller kan niet.

Prima.

Snelle service en goede kwaliteit

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Prijskwaliteit verhouding was goed.

Parfait

Rapide, service impeccable

Snelle goede levering

Alleen maar goede merken op de site en met aanbiedingen. Ik krijg de bestelling de volgende dag al geleverd. Helemaal naar wens!

Super snelle bezorging!

Besteld volgende dag geleverd!

Snel, netjes, conform afspraak

Fast delivery, impeccable products.

Very satisfied with the delivery and products. In addition it was the only place I found the products I needed with some discount (for example Asics magic speed), so I could save some money as well. Recommend the website based on my experience.

Makkelijk en snel

Bestellen ging erg makkelijk en de levering was supersnel.

Snelle levering prima prijs

Goede site doen wat ze beloven

Uitstekend sportswinkel

Gisteren besteld vandaag gekregen. Veel kwaliteitsproducten.

Snel het goede product geleverd, dankjewel!

Prima site met snelle levering

Prima site met snelle, correcte levering

Super,

Prachtige shirts en heel snel geleverd!

Snel bezorgd en een lage prijs

Meer valt er niet te zeggen toch?

Leuke bibbits. Cadeautjes voor onze clubrecordhouders van afgelopen seizoen.

Snelle levering en keurig verpakt

goed verpakt en op tijd in huis

klantenservice is goed bereikbaar maar retourneren en je nieuwe maat in huis zou sneller kunnen

Fijn geholpen

top

Binnen 24 uur binnen.....

Snel geleverd!

Snel geleverd, makkelijk te bestellen!

Snel, voordelig en keurig geleverd.

Blijkt wel dat Runningdirect en Sportshop hetzelfde bedrijf zijn, maar dat maakt mij verder niets uit. Goed om te zien dat er in Waalwijk (nog steeds) goede schoenenverkopers zijn!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen