Prima website en snelle levering

Top geregeld!

Snel helder en fijn geregeld!

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Mooie hardloop schoenen,alleen de kleur week af van de kleur op de site.Ik heb de schoenen gehouden omdat ik deze kleur ook wel mooi vond.

Prima winkel, netjes geleverd

Prima winkel, netjes geleverd

Prima snel geleverd

Niets op aan te merken.

Top producten en goede (bezorg)service!

Ik heb een goede ervaring met Hardloopshop. Producten worden overzichtelijk in de webshop gepresenteerd. Is makkelijk producten bestellen deze worden snel geleverd!

Zeer vlotte transactie

Alles goed verlopen. Dank !

Heel blij met mijn hoka one hardloopschoen en de bestelling liep perfect

Schoenen besteld voor survivaltraining. Ze waren dezelfde dag al verzonden en netjes ingepakt. Heel blij mee.

Retourbeleid onduidelijk

Retourebeleid is niet goed uitgelicht en daarom moest ik de kosten zelf dragen!

goede pasvorm en demping voor zware loper

schoen heeft goede pasvorm en geeft voldoende stevigheid bij opvangen gewicht

klantgericht en snel geleverd

Snel antwoord op mijn vragen, goed geholpen en snel geleverd.

goede service

ruim assortiment, snelle levering, goede service

Onduidelijke site communicatie

Hartstikke uitgebreide site met alles wat je zoekt en nog meer. Sale, kortingen en dergelijke. Extra % korting op Sale artikelen. Schoenen uitgezocht en besteld. Kan nergens lezen dat er extra korting was op mijn paar. Verwacht dat dat verrekend wordt. Niet dus. Verwachtingen wekken is één ding. Ze nakomen is een ander. Niet dat het om grote bedragen gaat (€13,50). Even een mail geschreven met vraag om uitleg. We zijn nu weken verder. De uitleg moet nog komen. Weer een transactie gericht bedrijf en geen relatie opbouwen. Jammer!

Fijne site, snelle afhandeling en levering. Jammer dat soms niet alle maten beschikbaar zijn van de artikelen.

Kwalitatief product tegen scherpe prijs en snelle levering! Kan niet beter!

Bestellen ging makkelijk en tevreden met de producten

Het bestellen en de levering verliepen vlot. Echter had men per ongeluk een andere maat geleverd dan ik besteld had maar dit is keurig omgeruild. Enige minpuntje is dat je niet kon retourneren naar een antwoord nr waardoor ik verzendkosten heb moeten betalen voor het retourneren

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

Klopt wat er op de website staat

Wat ik bestelde en verwachtte te krijgen klopte exact.

Prima shop

Had een vraag dus gebeld werd snel en goed geholpen afspraak gemaakt dat de informatie naar me gemaild werd en kort later had ik de info prima dus

Ik heb een Falke boxershort en odlo hempje, deze gebruik ik niet voor het hardlopen maar voor het wandelen. Tis heerlijk materiaal, geen wrijving meer tijdens het wandelen , dus ook een aanrader tijdens het wandelen en vooral bij langere afstanden.

Goede prijs en snelle levering

Eenvoudig bestelproces. duidelijke communicatie over status van levering. Snelle levering.

Snel binnen. En schoenen bevallen tot nu toe top. Alleen wat spierpijn ;).

Vrijdagavond besteld en zaterdag in huis! Perfect verpakt. Scherpe prijs. Helemaal niets op aan te merken. Als je weet welke schoenen je nodig hebt; bij jouw loopstijl passen, dan is dit een hele fijne manier om loopschoenen te kopen

Alles verliep goed duidelijk en snel, van bevestiging tot levering!

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen