Goede kwaliteit en snel geleverd

Voor mij de eerste bestelling bij de hardloopshop. Dit is goed bevallen!! Fijne en goede kwaliteit hardloopkleding en snel geleverd. Zou hier zo weer wat bestellen.

Snelle bezorging!

Zeer snelle bezorging. Mooie schoenen van, naar wens.

Optimale service, snelle levering en correcte betalings mogelijkheden.

In het weekend besteld en direct daarna geleverd! Super!

Prima keuze, snelle verzending

Geen problemen

Snel en correcte levering.

Nette levering, voor gewenste product met een goede prijs

Nette levering, scherpe prijs met het product wat besteld is. Ik kom hier zeker terug.

Goeie service

Snelle levering, niks op aan te merken.

Gewoon goed

Snel en goed

De bestelling kwam heel snel. Met de maattabel was het eenvoudig om de goede schoenen te bepalen.

Supersnelle levering en duidelijke website!

Ruime keuze, correcte levering en voordelig

Ruime keuze aan hardloopschoenen, -kleding en - sokken. Snelle en correcte levering tegen voordelige prijzen.

Goed service

De sokken waren helemaal top. Jammer van de slechte servus van post nl.

De bestelde schoenen zijn binnen 1 dag geleverd

Lopen heerlijk goede steun en heel licht !

Pasvorm heel goed zitten als gegoten en zien er mooi uit heel blij mee

Zeer snel

Goed product goede prijs

Topprestatie!

Binnen 24 uur na bestelling zijn mijn nieuwe hardloopschoenen geleverd. Een prima prestatie. Ik heb een moeilijke voet, dus keuze voor maat en schoen was een gokje. Gelukkig passen de schoenen fantastisch. Zo niet, dan had ik er alle vertrouwen in gehad dat ik makkelijk kon ruilen.

Ruime keuze, snelle levering.

Mijn keuze was snel gemaakt. Het artikel werd keurig op tijd geleverd.

Goede en snelle service

Goede prijs en topproducten

Echt aanrader

Echt top hardloop schoenen heel erg blij..

Prima hardloopschoenen

Schoenen lopen lekker; prettige vering en pasvorm is perfect.

Prettige site en snelle levering

Prettige winkel, fijne schoenen gekocht tegen een mooie prijs en snel geleverd!

Super service

Diverse keren wat besteld en snelle service

‘s Avonds besteld en volgende dag in huis.

Snel en nette prijs

Schoenen zijn erg snel geleverd en de website is overzichtelijk. Daarnaast ben ik tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding. Men zou de verschillen per schoen nog iets duidelijker neer kunnen zetten zoals bijvoorbeeld de leverancier ASICS dit ook doet. Zo wordt het nog makkelijker online te bestellen.

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen