Goed contact, fijne service

Naast dat de producten prima in orde waren, was het contact met de klantenservice fijn en snel. Ook retournering van producten liep gesmeerd.

Enorm vlotte service

Heel tevreden met mijn aankoop: heel fijn product en extreem vlotte service (minder dan 24u geduld moeten uitoefenen)

Fijne site om te bestellen, levering volgende dag!

top

top

Supersnelle levering perfecte aankoop

Cato armverlichting licht van gewicht, mooi helder licht maar niet verblindend, makkelijk op te laden. Ik heb er al wat versleten maar deze perfect

Hardloopvest met usb besteld. Stekkertje van de accu was defect. Contact gezocht en er wordt gelijk een nieuwe accu verstuurd. TOP

Super snelle service en goede prijzen

Wat kan er beter? Misschien een nog grotere collectie? 21.46 bestelling geplaatst, 22.06 bestelling verstuurd, volgende ochtend in huis. Alles netjes verpakt. Absolute aanrader als je iets wilt bestellen op het gebied van hardlopen.

Snel

Snelle levering, snelle refund, goeie producten

Gewoon goed

Makkelijk de producten gevonden die ik zocht en makkelijk besteld. Gewoon goed geregeld zoals je hoopt dat het bij elke webshop gaat

Very good product

I am satisfied with my purchase

Snelle service, prima aanbod

Positieve ervaring. De spullen kwamen snel en waren naar wens.

Product direct ontvangen, communicatie snel en duidelijk.

Uitgebreide keuze in alle maten en alle merken, en zeer snelle levering

Ik weet precies welke (Asics) hardloopschoenen ik wil en bij hardloopshop.nl zijn deze altijd in mijn maat op voorraad, en worden ook echt de volgende dag geleverd.

Prima service!!

Alles klopte. Uitleg, advies en service!

Nette service met snelle bezorging

Schoenen gekocht en netjes binnen 2 dagen binnen gekregen

Top zaak

Enorm snelle bezorging, competitieve prijzen. Heb alleen mijn kwakzalf terug moeten sturen omdat de eerste paar schoenen te klein waren

Prima volgens verwachting

Prima volgens verwachting

Snel besteld, snel geleverd

Prima prijs en snelle levering plus gratis attentie(blikje sportdrank) Al met al tevreden.

Binnen 24 uur de schoenen in huis. En ook nog voor een goede prijs.

Goede en snelle service

Ben erg tevreden met de service en de snelheid van het versturen van de bestelling.

Uitstekend Service

Een paar hardloopschoenen besteld die binnen 2 dagen werd geleverd. Uitstekende service. Kan The Hardloopshop ten zeerste aanbevelen.

Betrouwbare snelle service

Helaas 1e keer verkeerd bezorgd, maar snel opgelost.

Nog niet afgeleverd

Kan er niets over zeggen , zijn nog. Niet afgeleverd ,was een verjaardags kado, verjaardag isvoorbij.

Zeer snelle en correcte aflevering

Een interessante aanbieding, snel geleverd

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen