Top.

Snelle afhandeling. Mooie kwaliteit hardloopschoenen. Had per ongeluk de verkeerde maat schoenen besteld. Kreeg snel geld retour. Daarna snel nieuwe schoenen besteld. Waren een dag later in huis. Aanrader!

Ze hadden wat ik nodig had, snelle levering.

Ze hadden wat ik nodig had, snelle levering.

Great experience

Order arrived quickly, return process is easy and quick as well. A pleasant shopping experience all around.

Zeer servicegericht en klantvriendelijk

Mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Geen lange wachttijden of halve informatie, maar doortastend contact.

Zachte regenjas

Een leuke zachte regenjas. Vandaag regende het hard maar ik bleef gelukkig droog. Nadeel ik heb niet gevonden hoe ik de kap ophield. Spijtig dat hiervoor niks voor voorzien is.

Super webwinkel!

Super overzichtelijke webshop met goede foto’s en productomschrijvingen. Daarnaast uitermate snelle levering. Om 21:30 uur besteld en de volgende ochtend al in huis! Ik had meerdere schoenen besteld om te passen en te proberen, dus vandaar ook meerdere paren teruggestuurd. De retourzending en terugbetaling was binnen 1 dag geregeld! Een absolute aanrader waarvan veel webshops nog kunnen leren.

snelle en complete levering

Uitstekende service

Ze hebben direct geantwoord bij het contacteren. Een kortingsbon van een externe werkte niet. Zij hebben mee zitten zoeken en feedback gegeven, super goede service. Helaas is het niet gelukt met de bon maar heb ik wel kunnen profiteren van hun extra 15euro korting op de solden. En dan nog eens snelle levering !

Super service

Supersnel, top kwaliteit.

's avonds besteld en de dag erna in huis. Snel en goede kwaliteit.

het is eigenlijk een hardloopschoen had ik begrepen Maar ik gebruik ze om mee te snelwandelen super aan je voeten Ben er heel blij mee.

Deskundig vriendelijk en snel

Had hardloopschoenen nodig voor mijn dochter en werd telefonisch goed geadviseerd. Mij werd aangeraden 2 paar aan te schaffen en daarvan 1 te retourneren. 1 paar past perfect en het andere is terug. Ook advies over afterpay was accuraat.

Uitstekende service!

Verkeerde schoenen besteld. Probleemloos kunnen annuleren. Geen nodeloos heen en weer gestuur. Geld binnen 3 werkdagen dagen retour. En de gewenste schoenen waren er nog eerder!

Goede producten, prima service

Helaas ging er wat mis, PostNL had het verkeerde adres (gekregen), maar na contact opgenomen te hebben heeft Hardloopshop.nl adequaat gereageerd en is het toch vrij snel weer goed gekomen. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen

Goede prijskwaliteit/verhouding, snelle levering

Super snelle bezorging

Ik dacht dat in deze tijd snelle bezorging niet meer bestond, maar ik had 12 uur na mijn bestelling mijn hardloopschoenen netjes verpakt voor mijn deur, heel mooi afgeprijsd!

makkelijk besteld, betaald & supersnel thuisbezorgd!

Ik had rekening gehouden met een langere bezorgtermijn ivm. drukte bij de bezorgdiensten. Echter, 's ochtends besteld, volgende dag direct thuisbezorgd!

Snel

Waren de goedkoopste online. Savonds besteld en volgende dag al ontvangen.

snelle reactie ondanks Corona

in de avond een mail gestuurd, de zelfde avond nog een reactie, met een advies. en de prijs is ook goed 10 % korting ontvangen.

Ik heb wat ik wenste namelijk fijne hardloopschoenen

De hardloopschoenen zijn op tijd geleverd. Helaas ga ik er niet sneller mee, maar wel snel. Volgende keer bestel ik ook een dosis conditie erbij. 17 km per uur daar doe ik t voor. Dankzij de hardloopschoenen zit ik inmiddels weer op 15 km per uur. Ook mooi. Groet.

Super snel geleverd

De schoenen waren de volgende dag al geleverd. Ik had hardloopshop gekozen, omdat ik nog nooit online schoenen heb gekocht, en ik zeker wilde zijn, dat ik ze terug zou kunnen sturen als ze niet zouden passen. En hardloopshop heeft de retourprocedure netjes op de website staan. Het was niet nodig overigens, ze passen prima

Goede keuze. Mijn bestellingen snel en goed ontvangen.

Betrouwbare en superselle levering

Hardloopshop leverde binnen 24 uur de volledige bestelling onder uitstekende condities.

Er ging iets mis met het pakketje, maar wel goede service

Product wat is geleverd is prima. Echter, de levering ging compleet mis. Nadat er 2 dagen achter elkaar stond dat er zou worden geleverd stond er ‘leverdatum onbekend.’ Vervolgens stuurde ik een mail naar hardloopshop die binnen 4 uur hadden gereageerd, erg snel! Ik zou een nieuw pakketje krijgen en die werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd! Oftewel hele fijne service!

Alles was volgends wens en snel geleverd. In de sale dus ook een leuke prijs

Über PassaSports

PassaSports ist DER Sportspezialist. Wir sind auf 8 Sportarten spezialisiert: Running, Fußball, Tennis, Padel, Volleyball, Basketball, Handball, und Hockey. Unser komplettes Sortiment findest du im Webshop. Egal, ob du für einen Marathon trainierst, gerade mit Padel angefangen hast oder schon seit Jahren Fußball spielst: Bei PassaSports haben wir alles, was du brauchst, um deine Grenzen zu erweitern. Wir wissen, was funktioniert und was auf dem Spielfeld, auf der Rennstrecke oder in der Halle wirklich den Unterschied macht. Und alles, was du brauchst, um deinen eigenen Rekord zu brechen. Denn genau das versprechen wir jedem Sportler: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Bewertungen